Не е вярно, че щеше да има конституционна криза, ако

...
Не е вярно, че щеше да има конституционна криза, ако
Коментари Харесай

Петков: Много се надявам да не се играе играта скрити зависимости - незнайни лица

Не е правилно, че щеше да има конституционна рецесия, в случай че Димитър Главчев не беше приел, тъй като Андрей Гюров нямаше да откаже.

Това съобщи пред БНР Кирил Петков, съпредседател на " Продължаваме промяната " и съпредседател на ПГ на ПП-ДБ, във връзка със декларираното от президента Румен Радев, че ръководителят на Сметната палата е бил единственият от поканените събеседници, съгласил се да поеме уговорката да стане длъжностен министър-председател.

Петков дефинира номинираният за длъжностен министър председател Димитър Главчев като " претендент на ГЕРБ " и уточни, че не може да бъде определян министърът на вътрешните работи Калин Стоянов като безпристрастен:

" Всички видяхме, цяла България видя, че той не просто е от едната страна, а доста тясно е от едната страна. Ако още веднъж загубим едни 400 000 гласа и отново се купуват гласове като на локалните избори - това ще бъде цялостно безсрамие. Ще го познаем Димитър Главчев по делата - да забележим в този момент кои ще са претендентите. Много се надявам да не се играе играта скрити зависимости - незнайни лица. Да си кажат, в случай че ще поставят чисто ГЕРБ хора, по-добре да си сложат чисто ГЕРБ хора. А не да споделят, че са самостоятелни, а да им се обаждат по 10 пъти дневно, с цел да обслужват политически цели ".

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР