Не е вярно, че имам конфликт с президента Румен Радев

...
Не е вярно, че имам конфликт с президента Румен Радев
Коментари Харесай

Юри Асланов: Корнелия Нинова е ”чуждо тяло” в БСП

Не е правилно, че имам спор с президента Румен Радев и съм подал оставка от управлението на Българска социалистическа партия поради него. Това съобщи в студиото на „ Честно казано “ по телевизия BIT социологът и някогашен член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Юрий Асланов.
„ За разлика от предходните водачи на партията, Корнелия Нинова не е една от тях. Тя е „ непознато тяло “ в положителния смисъл, по тази причина аз я поддържам, въпреки че в избрани моменти непознаването на апаратната технология й вреди. Тя би трябвало да промени инерцията си, настройката, даже груповата душeвност “, счита Асланов.

„ Винаги в тази партия е имало лобита, които са считали, че без тях не трябва да се взимат никакви решения. И ето, че в този момент това е реалност, поради което те се усещат ненужни и отхвърлени “, сподели още социологът.

Личности като Георги Гергов и Янаки Стоилов са несъвместими. Техните рецензии са на разнообразни учредения – тези на Стоилов са кардинални, до момента в който на Гергов са основани на ползи, разяснява още някогашният член на управлението на Българска социалистическа партия.

„ Нинова пое съответни задължения, които първоначално извърши, с цел да има поддръжка. Но тя беше споделила, че ще освободи бъдещия ръководител на партията от тази взаимозависимост и го направи, повдигайки въпроса за измененията в устава “, изясни Асланов.

„ Пресконференцията на ГЕРБ след Конгреса на Българска социалистическа партия беше изтерична, не мога да схвана логиката й. Не мисля, че тъкмо в този миг Българска социалистическа партия е опасност за ръководещите “, счита социологът.

Опозицията и властта би трябвало да наподобяват по този метод, по който в този момент. ГЕРБ през последните години привикна той да подрежда опозицията и моделът „ КОЙ “ е част от това. “, добави Асланов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР