не е в състояние да повлияе къде ще отиде третият

...
не е в състояние да повлияе къде ще отиде третият
Коментари Харесай

Георгиев от ГЕРБ: Искаме да видим намеренията на партията, която получи третия мандат

не е в положение да повлияе къде ще отиде третият мандат, само че след несъстоятелното показване на декларацията на Политическа партия той остава единственият вид да се реализира някакво единодушие. Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ- Георг Георгиев.

Питат за какво не поддържа декларацията на „ Промяната “, аз запитвам за какво Политическа партия не поддържа декларацията на Политическа партия. Самите Асен Василев и Даниел Лорер не са се подписали по декларацията, очевидно считат, че има нещо неправилно в предложенията им. В документа на „ Промяната “ липсваха съществени ресори като районно развиване и земеделие.

„ Демократична България “ и част от партиите, които я съставляват, са наш натурален сътрудник. Когато от Демократична България вършат поръчка, че са виновни за съставянето на постоянен кабинет, дано стартират да се държат по този начин, сподели още той. 

" Продължаваме промяната " би трябвало да бъдат държани на доста пай мотив, тъй като са способни на изключителни бели, когато се допрян до власт. Днес Сашо Кеша, вместо да дава сведения в ДАНС, се обясняваше по малкия екран за газа. Под опеката на ръководството на „ Промяната “ и Сашо Кеша ние купувахме в пъти по-скъп газ и горива, добави Георгиев. 

Правителството на Кирил Петков е подписало еднолично прекъсването на мощностите в Маришкия басейн. Поели са този ангажимент до 2026 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР