Не е тайна, че здравословният сън, заедно с правилното хранене

...
Не е тайна, че здравословният сън, заедно с правилното хранене
Коментари Харесай

Ето защо никога не трябва да спите по този начин

Не е загадка, че здравословният сън, дружно с вярното хранене и физическата интензивност, е ключът към положително здраве, положително въодушевление, триумф и шанс във всички сфери на живота. При това е належащо да се придържате освен към рекомендациите по отношение на температурата на въздуха, качеството на спалното долни дрехи, продължителността на съня, само че и други нюанси.

Никога не спете с крайници към входната врата

Това табу е необятно публикувано освен измежду нас, само че и измежду други нации. Защото, съгласно легендите, да спите с крайници към вратата води до неприятности и заболявания. В последна сметка точно с нозете напред изнасят покойниците.

Входната врата тук работи като един тип портал, който свързва света на живите и мъртвите. Спането с крайници, ориентирани към изхода от самото начало може най-малко да провокира най-малко неприятни сънища.

Не спете против огледало 

Огледалото се смята за най -мощният източник на сила. В някои вярвания той се счита за портал към други измерения или другия свят. Ако спите пред огледало, може да имате кошмари, качеството на съня ви ще се утежни, както и здравето ви.

Преместете леглото надалеч от прозореца

В нашата митология се счита, че злите духове могат да надникнат в къщата през прозореца. В източната просвета това разположение на леглото също е рисково.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР