Не е тайна, че няма по-чувствен мъж от този, който

...
Не е тайна, че няма по-чувствен мъж от този, който
Коментари Харесай

5 чувства, които мъжът изпитва, преди да се влюби истински

Не е загадка, че няма по-чувствен мъж от този, който е влюбен. Но тъкмо преди да се влюби същински, той минава през 5 характерни чувства. Точно те му оказват помощ да разбере дали дамата против него заслужава възприятията му и дали любовта им ще е трайна.

Емоционално и физически в сигурност

Става дума за първото чувство. Важно е мъжът да се усеща прочувствено и физически в сигурност към дамата, която обича. Всеки мъж ще го отхвърли и скрие това, тъй като желае да го възприемате като мощен, самостоятелен и горделив. Но въпреки всичко то е истина.

Важно е мъжът да усеща, че може да се покаже на дамата подобен, каквато е, да не се тормози и да отвори душата си пред нея и да бъде уязвим.

Това е сигурен знак за обич! Ако той ви разкрие своите вътрешни страхове, без опасения, че ще бъде осмиван и отритнат, това безспорно ще окаже доста мощно въздействие върху прочувствения декор на връзката. Чувство за успокоение, за уют и комфорт е най-важно изискване за ескалация на възприятията. Затова, постарайте се дадете на мъжа опция да усети напълно какъв брой доста ви е грижа за него.

Всеки мъж желае да бъде воин за своята жена

Това е второто значимо възприятие, което мъжете би трябвало да изпитат, с цел да се влюбят до лудост. Всеки мъж мечтае да е воин за своята жена. Той желае да отбрани, избави, позволи проблемите – с две думи, да бъде рицар в блестяща ризница. Това предпочитание е откровено и носи със себе си желанието му да направи вашия живот по-добър, с цел да можете да се гордеете с него.

За мъжът е значимо да бъде оценен

Това е третото възприятие. Мъжът желае да почувства своята стойност, макар минусите си. Той няма в никакъв случай да ви каже, че желае да бъде признат подобен, какъвто е.

Но копнее да бъде с вас без да се преструва, както и да опознае вашето същинско аз. Очаква да имате такива близки връзки, които допускат, че можете умерено да свалите маските и да се приемете двамата такива, каквито сте в реалност.

Жените също го желаят, без подозрение. Но всички се опасяваме да не бъдем отхвърлени и по тази причина бързаме да скрием душата си във допустимо най- тъмните ъгли. И по опция да не я демонстрираме на никого.

Истинската и мощна любовна връзка няма за цел да преправя обаче никого. Тя оставя човек самичък да реши да промени нещо в себе си, в случай че желае! Когато мъжът стартира лека-полека да се разкрива или най-малко да прави първи плахи опити в това отношение, бъдете допустимо най-добросърдечни и грижовни. Това ще бъде оценено. Вие също можете да предположите какъв брой мъчно е това, да се решиш да допуснеш някого в душата си. Приемете го като комплимент и отвърнете със същото.

Мъжът желае да се чувствате сигурна до него

Това е четвъртото възприятие. Всеки мъж, който се е доверил на някоя жена, държи тя да не се усеща уязвима до него. Държи на нейната искреност – желае да знае някои секрети за нея, недостъпни за другите. Той се радва, в случай че тя се усеща с него добре и не се тормози да се покаже такава, каквато е. Усещането, че можете да споделите с някого нещо и той няма да ви съобщи, е доста надълбоко възприятие. Всички се опасяват да създадат такава стъпка, само че с подобаващия човек това е  възможно. Дори и да не се получи от първия път, последователно ще се култивира.

Мъжът не желае да се преструвате

И, най-после – последното пето възприятие. За мъжа е значимо да не се преструвате. Показвайки му, че вашите страсти и усеща не са игра, а са изцяло същински, сте на път да спечелите сърцето му вечно.

Не се вършиме на нещо друго, не се пробвате да бъдете съвършени, само че въпреки всичко той избира да остане до вас. Това е сигурен знак за силата на неговите усеща. Не се опасявайте от минусите си, всички имаме такива. Важно е да умеем да се одобряваме един различен и макар всички тях, отново да се обичаме.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР