Не е тайна, че животът на Меган Маркъл в Обединеното

...
Не е тайна, че животът на Меган Маркъл в Обединеното
Коментари Харесай

Реални ли са били заплахите срещу Меган Маркъл

Не е загадка, че животът на Меган Маркъл в Обединеното кралство не е бил по никакъв начин лек. И тук не визираме единствено връзките на херцогинята със фамилията на принц Хари, а и недоволството на много хора против нея.
 Меган Маркъл, принц Хари, Аманда Горман и новата фотография на херцозите на Съсекс
Специалната фотография на Мегън Маркъл

С какво ни изненада херцогинята

Недоволство, което неведнъж е прераствало в нещо много по-сериозно - закани. Оказва се, че са били много повече, в сравнение с си мислим. Това разбираме от изявление за Нейл Басу за Channel 4 News. Басу служеше в продължението на 30 години на градската полиция, като е отговарял за отдела за битка с тероризма.

Запитан за това по какъв начин би определил заканите, които Меган Маркъл е получавала, до момента в който е живяла в кралския двор, Басу ги дефинира като отвратителни и напълно действителни. Той дефинира извънредно дейсния тероризъм не като най-голямата опасност за страната, само че като най-бързо възходящата.
 Снимка 595621

Нейл Басу удостоверява, че е имало доста съществени закани за живота и сигурността на Меган Маркъл, като е имало цялостен екип, който е водел следствия по тях. Имало е даже хора, които са били разследвани поради дейностите си против херцогинята, написа People.
 Крал Чарлз, Камила, принц Уилям и Кейт Мидълтън, принц Хари и Меган Маркъл, и ще се съберат ли в Сандрингам за Коледа
Ще се събере ли кралското семейство за Коледа

Отново всички чакат Хари и Меган

Тези закани обаче към този момент би трябвало да са зад тила на Меган и Хари, тъй като двамата сега живеят в родния щат на Меган Калифорния и са надалеч от кралското семейство и всичко, което се случва към него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР