Не е работа на премиера да се забърква в такъв

...
Не е работа на премиера да се забърква в такъв
Коментари Харесай

Кънчо Стойчев за ареста на Борисов: Властта се е самозабравила!

Не е работа на премиера да се забърква в подобен проблем, не виждам необходимост - всичко беше ненужно и то в конюнктура на тежка дезинформационна среда. Нещата посочваха главозамайване. Така разяснява за bTV социологът Кънчо Стойчев случая с ареста на някогашния министър председател Бойко Борисов.

Според него мандатът е на 4 партии освен на една, само че те не работят дружно - има неразбиране в техните погледи, а би трябвало да се води разговор. Отминават стоте дни на това държавно управление, влизаме във фаза за показване на резултати. Бих попитал: докога ще имаме раздута администрация - обслужват я жителите, а не тя тях, какво става с облекчение на бизнеса, за какво не минем към патентен налог. Управляващите да се захванат с дневния ред, сподели още Стойчев.

Личи, че акцията от петък вечерта е спешен пиар, сподели и Цветанка Андреева. Получи се шокиращ отрицателен резултат. Основната линия е нарушена: банса общество-власт. Властта е уязвима и отива към авторитаризъм.

С тази акция бръкнаха в раната на народа за тъмните отминали времена - това е традиция за наставление. За станалото давам извънредно ниска оценка, добави и Любомир Стефанов.

Според коментаторите в студиото на bTV прокуратурата работи на оптималната точност, защото залогът е огромен. Случаят няма да бъде заметен и би трябвало някой да поеме отговорност. Не е належащо обаче да има предварителни избори. Управляващите да си вземат записка и да се заемат с решение на проблемите в страната.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР