Не е проява на добър вкус да се оправдават нелепите

...
Не е проява на добър вкус да се оправдават нелепите
Коментари Харесай

Радев за обезобразеното момиче: Не бива да се оправдават нелепите промени в Конституцията с това зловредно влияние

Не е демонстрация на добър усет да се оправдават нелепите промени в Конституцията с тъкмо това зловредно въздействие, което се случва в Стара Загора. Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" Будят паника анализациите на фашистки тези и действия в последните месеци. Виждате, че форумите преливат от експанзия. Изготвят се описи на неблагонадеждни публицисти, интелектуалци призовават за надзор и цензура над медиите. В същото време се заличава паметта за антифашизма. Българи доносничат против българи в уеб страницата " Миротворец ", а държавното управление не реагира. Тиражират се разнообразни антисемитски текстове. Това е закононарушение против свободата и демокрацията и обществото ни би трябвало да бди ", акцентира той.

По думите му под силата на публичния напън правораздавателните органи най-накрая реагираха съответно на неприемливото варварско действие в Стара Загора. " Аз считам, че обществото ни би трябвало да продължава своя напън ".

" Не е демонстрация на добър усет да се оправдават нелепите промени в Конституцията с тъкмо това зловредно въздействие, което се случва в Стара Загора. Необходими са промени в разнообразни закони, които да вършат тъкмо това - да слагат ясни критерии за нарушаванията на закона, закононарушенията и за тежестта на наказванията ", посочи президентът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР