НЕ Е проблемът в ястребите, проблемът е в мишките!Не е

...
НЕ Е проблемът в ястребите, проблемът е в мишките!Не е
Коментари Харесай

Георги Георгиев - Боец: Турски поток ще влезе в учебниците по история, като национално предателство заради Борисов

НЕ Е казусът в ястребите, казусът е в мишките!

Не е проблем това, че днешните ръководещи "се вършат на ястреби " по думите на Бойко Борисов. Напротив, време беше от дълго време, в случай че не са, най-малко да се създадат на такива.

Проблемът е в Борисов и предходните ръководещи, които в продължение на десетилетия бяха мишки, съветски подлоги, крадци и нищожества.

ТУРСКИ ПОТОК ще влезе в учебниците по история, като национално изменничество, а Борисов, като най-долният и ненавиждан нарушител раждал се по земите ни. От документите, с които разполагаме и които сме дали в сигнала ни до ДАНС е ясно, че още през цялото време този газопровод е строен под съветски надзор, като директен и единствено и само в съветски интерес.

От десетките ни акции и митинги по трасето на тръбата БОЕЦ показахме и доказахме, че се строи от съветски компании, съветски служащи, съветска техника и съветски тръби за съветски газ. Дори защитата им беше от съветски ченгета и ДЕЛТА ГАРД, а застраховката в ОЗК на Ковачки, при който работи дамата на Гешев. Само милиардите, с които е заплатен ТУРСКИ ПОТОК са български одрани от нашият тил.

Сега е време Борисов и бандата му да заплащат и за този обир!

Битката продължава.

Георги Георгиев - Боец
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР