Не е отказвано лечение на починалата от COVID-19 родилка в

...
Не е отказвано лечение на починалата от COVID-19 родилка в
Коментари Харесай

Починалата от COVID-19 родилка в Бургас първоначално е отказала да влезе в болница

Не е отказвано лекуване на умрялата от COVID-19 родилка в Бургас - това настояват от локалната университетска болница.

Лора Янева е потърсила здравна помощ във въпросното лечебно заведение за първи път на 17 март. Тя е била прегледана от дежурния доктор в триажа, съветвана от акушер-гинеколог и тогава положението й не е било незабавно.

Снимка: btvnovinite.bg

Според листа от прегледа й е предложено болнично лекуване, което тя отхвърля. Приятели на Лора споделят, че е имала съмнения дали да влезе в болница, тъй като се е грижила са майка си, също болна от ковид.

Снимка: btvnovinite.bg

Лекар, оказал помощ дамата да бъде призната в лечебното заведение два дни по-късно, споделя, че при нея нещата са се развили доста бързо и внезапно. За роденото прибързано дете се грижи екип от неонатолози, предстоят му дълги месеци подсилване.

За Лора Янева дълго време ще се приказва в Бургас. Въпреки че беше единствено на 36 години, остави ярка диря с творчеството си, с гения си и помощта, която оказваше на хората.

Снимка: btvnovinite.bg

Атанас Стоянов е един от учителите й. За нея той споделя, че е най-слънчевата част от художниците в Бургас и ще я запомни постоянно усмихната.

Кристия Тодорова и Стефани Копаранова са млади художници, на които Лора доста е пособия. Момичетата означават, че за тях художничката е била ентусиазъм.

Нейни другари обмислят да провеждат галерия с нейните картини, с цел да оказват помощ на фамилията й.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР