Не е нужно да гладувате или да прекарвате часове в

...
Не е нужно да гладувате или да прекарвате часове в
Коментари Харесай

Как бързо да изгорите калории

Не е нужно да гладувате или да прекарвате часове в залата. Можете да вършиме всички тези неща, които ви предлагаме в публикацията, и да изгорите ненужните калории.

Танцувайте

Може би това ще ви се стори най-странния съвет, само че нямате си и визия какъв брой доста калории може да изгорите, движейки тялото си до момента в който слушате обичаната музика.

Ако имате свободно време може даже да се запишете в някоя школа за танци, без значение дали са съвременни, национални танци, салса, стрийтденс, каквито ви харесват –важното е да се движите.

Разбира се, може да вършиме това и у дома – пуснете си обичаната музика и танцувайте. Само 20 минути танци дневно ще ви отърват от цели 100калории.

Добавете повече протеини

Яйца, пилешко, пуешко, постно говеждо и свинско месо са всички положителни източници на протеини, които освен оказват помощ за създаване на мускули, само че също по този начин спомагат за вярното храносмилане.

" Около 25% до 30% от калориите от протеин се губят в процеса на храносмилането ", споделя треньор Брад Шондфелд, създател на „ The Woman Home Workout”.

Треньорът поучава дамите, които работят на открито всеки ден да одобряват най-малко по 1 грам протеин на всеки кг от тежестта си т.е. за 80-килограмова жена, това са 80 грама протеини, или почти: 2 яйца (13 г), 6 грама риба звук (30 г), 2 супени лъжици фъстъчено масло (8 г) и 1 чаша извара (28 г).

Пийте кафе

Кафето, както и другите питиета, съдържащи кофеин (дори и зелен чай), оказват помощ за загубата на непотребното тегло, въпреки и по-бавно. Много проучвания са открили, че приемането на кофеин преди подготовка може да ви помогне да упражнявате по-дълго. Може да пиете по една чаша кафе или чай заран, един час преди да се разноските или да започнете тренировката си.

Бъдете по-активни

Когато вършите ежедневната си работа даже у дома, вие изгаряте значително калории. Дали чистите, перете, готвите – няма значение, значимото е да бъдете дейни и да не се застоявате доста много на едно място. Дори когато говорите по телефона може да се разхождате из стаите, което също ще помогне за изгаряне на няколко калории.

Я жте риба

Сьомга, риба звук и скумрия са богати източници на омега-3 мастни киселини, които могат да засилят вашия метаболизъм. Едно френско изследване откри, че възрастните, които одобряват по 6 грама рибено масло на ден, са имали по-малко телесни мазнини, в сравнение с когато са приели същото количество мазнини от масло, зехтин и слънчогледово олио вместо това. За никой не е загадка,че рибата има и други потребни средства, тъй че в случай че харесвате рибни артикули, прибавете ги към дневното си меню.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР