Не е моя работа да призовавам за оставка на което

...
Не е моя работа да призовавам за оставка на което
Коментари Харесай

Херо Мустафа: Не е моя работа да призовавам за оставка

Не е моя работа да приканвам за оставка на което и да е длъжностно лице. Изявлението ми е по отношение на полезностите, които ние в Съединените щати изповядваме. През последната година Съединени американски щати и България укрепихме нашето стратегическо партньорство, като издигнахме на ново равнище съдействието си за богатството на нашите два народа. Това сподели посланикът на Съединени американски щати у нас Херо Мустафа пред  " Свободна Европа ", откакто посолството разгласява позиция по отношение на митингите у нас.

" Днес посетих премиера Борисов по негова покана. Обсъдихме доста тематики, в това число нашето изказване от предходната нощ, митингите в България, триумфът на България в присъединението към ERM-II ”, отговори дипломат Херо Мустафа на въпрос за какво кола на посолството е била пред Министерски съвет.

“Нашето изказване, че „ никой не е над закона “, е аксиома във всяка една народна власт. Това се отнася еднообразно до всички – предприемачи, чиновници на страната, членове на правоприлагащите институции, без значение от тяхното материално положение или обществен статус. Законът би трябвало да се ползва еднообразно към всички ”, приключва Мустафа.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР