Не е известно накъде ще поеме Реймънд.Electronic Arts обяви напускането

...
Не е известно накъде ще поеме Реймънд.Electronic Arts обяви напускането
Коментари Харесай

Джейд Реймънд напусна Electronic Arts

Не е известно накъде ще поеме Реймънд.
Electronic Arts разгласи напускането на Джейд Реймънд на компанията. Тя беше създател на EA Motive и негов общоприет управител. Реймънд се причисли за повторно към EA преди три години, откакто закупи популярност в Ubisoft в качеството си на продуцент. В годините, прекарани в Ubi, тя оказва помощ за появяването на Assassin’s Creed, Splinter Cell: Blacklist, Watch Dogs и други планове. През 2015 се причисли още веднъж към EA, където даде старта на ЕА Motive. Името ѝ се свързваше и със сценариста на Uncharted Ейми Хенинг във връзка на игра от света на „Междузвездни войни“. Краят на Visceral Game обаче постави точка на проектите.

Очаква се поста на Реймънд да бъде ангажиран от Саманта Раян, която сега дава отговор за мобилния бизнес на Electronic Arts, за Maxis и BioWare.

„Саманта е известна с напъните си в региона на креативния дизайн и поддръжката на екипите, помагайки им да реализират своята визия за игрите. Тя е извънредно умел експерт, а в портфолиото ѝ влизат заглавия, като The Sims, Batman: Arkham City, No One Lives Forever, както и дълго чакания Anthem. С тази смяна, Джейд Реймънд реши да напусне Electronic Arts. Във времето си с нас Джейд оказа помощ за основаването на страхотни екипи. Благодарни сме ѝ за всични нейни старания и пожелаваме на Джейд всичко най-хубаво в нейното последващо приключение“, споделиха във връзка на смяната от ЕА.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР