Не е истина колко бързо минава времето! Можете ли да

...
Не е истина колко бързо минава времето! Можете ли да
Коментари Харесай

Ако тези BG хитове бяха деца, сега щяха да са първокласници! Или как звучеше лято 2013

Не е истина какъв брой бързо минава времето! Можете ли да повярвате, че родените през 2013 година тази есен ще бъдат първи клас? Та множеството от нас си спомнят ясно лятната отмора от 2013 година и всички тези вкусни коктейли, изпити в някой бар или клуб. 

Днес ви представяме някои български песни, които са набори на днешните първокласници. Припомняме ви по какъв начин звучеше лято 2013 година:

Ideal Petroff

Криско таман набираше скорост. Вече бяха факт " Почивни дни ", " Не дължа нищо ", а през 2013 година излязоха " Министърът на веселието " и към този момент упоменатата ария. 

Виж още: Лятна, пъстра и секси – Никол Станкулова свети на родното море

" Цяло лято "

Да, лято 2013 беше лятото, в което Играта, Лео и Криско бяха на Градина, Смокиня и се " направиха на свиня ". Ако се чудите какво се случва с Лео през днешния ден, незабавно ви споделяме: той е предан на фамилията си и друга своя огромна пристрастеност - готвенето!

Виж още: Хазал от " Черната перла " пребори анорексията! Красавицата в топ форма за сватбата си

" А нека, но едва ли "

Годината беше извънредно сполучлива за Графа, Venzy и Михаела Филева. Човек би си споделил, че са се събудили в райска страна, " а нека, но едва ли ". Просто и тогава всеки техен музикален план ставаше шлагер.

Виж още: Жените от тези зодии са повече от неповторими

" Повече от всичко "

Точно началото на този месец стават 7 години, откогато Криско и Лора Караджова надъхваха с шлагера си " Повече от всичко ". Клипът също беше впечатляващ, само че за него се беше погрижил Люси Иларионов.

Виж още: Емилия с огромен триумф отвън България, пита почитателите значим въпрос

" Кой "

Фики и Галена! Ех, не минаваше събиране, празник или излизане без тази ария. Тя звучи към момента по заведенията и през днешния ден, показвайки какво значи безспорен шлагер.

Виж още: Миа Халифа с значимо обръщение към девойките и срамен роман за интервала в порното

" Кажи ми като мъж "

Второ включване с присъединяване на Фики, което единствено потвърждава, че 2013 година беше необикновено сполучлива за него. Дуетът с татко му, Тони Стораро, и през днешния ден е химн на разрушените мъжки сърца. Амин!

Виж още: Приключението стартира! Ралица Паскалева и Димо Алексиев с ново предизвикателство

" Тръпката "

Ако си мислите, че 2013 година е била съвсем през вчерашния ден, пуснете си клипа на песента на Емануела и ще установите, че е предходна цяла една епоха оттогава. Най-малкото гримът на Емануела не беше чак толкоз тежък, а от текста виждаме, че към момента не е била по този начин разочарована от мъжете. Песента си гърмеше и тогава, и в този момент. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР