Не е достатъчно да се грижите само за физическото си

...
Не е достатъчно да се грижите само за физическото си
Коментари Харесай

10 дупки, през които изтича силата ви

Не е задоволително да се грижите единствено за физическото си здраве, духовното е тъкмо толкоз значимо. Ето 10 области от живота, които всмукват огромна част от силата ви. 

1. Незавършени до край неща Всеки път, когато се захващате с нещо и не го завършвате, губите освен веществен запас. В душeвността ви, както и в компютъра, остава незатворен развой, който от самото начало смуче внимание и сили. Например – обещано и неизпълнено заричане, невърнат заем, поета задача, която ви е свръх силите.
2. Лъжата – по отношение на себе си и по отношение на другите Когато човек лъже, му би трябвало маса сила, с цел да поддържа измислените схеми и облици. Изкривява се енергийният поток от чакрата в гърлото и сърдечната чакра. Затова хората споделят „ криви си душата ". От лъжата тя в действителност се изкривява. Работете над лицемерието, самозаблудата, опита да се изкарате подобен, какъвто не сте.
3. Обиди, необщителност и всички други форми на самоизолация Човекът е отворена енергийна система. И в случай че го изолирате, той ще стартира за отслабва. Точно както е при обсада на един град, пристанище или страна. Физическата, икономическата и осведомителната изолираност рано или късно ще отслабят живеца на обекта. Ето по какъв начин се случва отделянето ви от живота: когато не поддържате връзки с роднините си, забравяте предците си, пренебрегвате родината си, трупате обиди към хора, към дейности, институции, обстановки, към живота въобще. Когато човек не принадлежи към никаква група от хора, това също отслабва виталната му сила. Енергия се губи и при загубата на културния егрегор.
4. Страх, съмнение, ненужна враждебност  От боязън и съмнение се случва същото, както при обидата. Освен че на халос се губят енергийни запаси, организмът в режим на война е подготвен да се бори или да избяга. Това изморява и води до заболявания на физическо равнище. 
5. Физически, прочувствени или осведомителни претоварвания, липса на физически извършения и контакт с природата  Когато човек се претрупва с работа или извънмерни прекарвания, това бързо изхабява силите му. Ако не спи задоволително – организмът не може да възвърне силите си. Трупат се отрови, биоритмите излизат от строя, мозъкът работи на ексклузивен режим и доста от свръх информацията остава неусвоена.
7. Преяждане, интоксикация с алкохол, цигари, наркотици  Организмът е заставен да работи изключително, с цел да обезвреди и изкара от системата насъбраните отрови. Претоварват се нервната система, бъбреците и дебелото черво.
8. Излишни диалози, вътрешен разговор в главата, суетност, еснафщина Може и да не сте се замисляли, само че за говорене се изразходват големи количества витална сила. Много постоянно – на вятъра. Става дума за безусловно безполезни диалози и детайлности, за пустословието. Това става по-разбираемо, в случай че опитате да практикувате някои духовни практики в безмълвие. 
9. Болести, неизлекувани контузии, нездравословни външни условия, паразити и енергийни вампири Става дума за неприятните и нездравословни персони в близкото обграждане, геопатогенните зони, промишленото замърсяване, контузиите и други вреди – морални, физически и прочувствени.
10. Най-мощният канал за разход на сила са половите излишества Ниската просвета в половата сфера, неразбирането на същността на произлизащите процеси водят до такава степен човек да се пренапряга и да изчерпва бързо мощните си полови запаси, дадени от природата.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР