не дължи данъци и е изряден към хазната, не е

...
не дължи данъци и е изряден към хазната, не е
Коментари Харесай

Румен Спецов не дължи данъци и е изряден към хазната?

не дължи налози и е безупречен към хазната, не е имало опит за машинация с Данък добавена стойност. Това са изводите от неогласен към момента отчет на следователи от Националната следствена работа до Софийска градска прокуратура, написа „ ”. До момента няма публично удостоверение на информацията.

Проверени са били съдружници и ръководещи на “Гранекс трейдър ” от 24 декември 2012 до 16 април 2016 г. В нито един от интервалите, в които компанията е правила комерсиална активност, Спецов не е бил нито притежател, нито шеф. Румен Спецов, шефът на Националната организация по приходите, е бил безупречен към държавната хазна и не е укривал налози по времето, когато е бил в частния бизнес като шеф и представляващ компанията “Гранекс трейдър ”.
 ГЕРБ: Президентът прикрива Румен Спецов, за какво той продължава да е началник на Национална агенция за приходите? ГЕРБ: Президентът прикрива Румен Спецов, за какво той продължава да е началник на Национална агенция за приходите?
„ В продължение на 3 месеца чакахме отговор от МФ за милион и половина, обвързван с данъчната инспекция на фиртмата на шефа на Национална агенция за приходите г-...

Изводът, че несъмнено липсват доказателства за осъществено закононарушение от страна на Спецов срещу данъчната система на страната, е на двама следователи от Националната следствена работа. Според неофициални източници те са адресирали отчет по тематиката до Софийска градска прокуратура.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР