Не четете ако си падате по конспирации! Всички отдавна са

...
Не четете ако си падате по конспирации! Всички отдавна са
Коментари Харесай

КОЙ злодей управлява света и защо не го виждаме?

 Не четете в случай че си падате по конспирации!

Всички от дълго време са привикнали с това, което се случва в света и всички ние, земляните, сме измъчвани от един въпрос: кой управлява този бардак?

Има доста теории за това по какъв начин някой управлява света, само че всички те не дават отговор кой тъкмо, по какъв начин се споделя този, който стои над всички масони, илюминати, патриарси и президенти.

Въпреки че със актуалните международни медии и дезинформации, ясно се вижда, че всички дейности са доста добре и ясно координирани. Но постоянно е зад кулисите и за него не е признато да се приказва.

И по този начин, кой или какво е ТОВА?

Най-разпространеното мнение е, че това е тайфа от хора, които имат някаква власт и непрекъснато злоупотребяват с тази власт в свои ползи. По предписание това са едни богати хора, които наемат всички останали за пари, с цел да вършат неприятни неща на всички останали.

Защо вършат неприятно? Ами тъй като през последния век животът на Земята се утежнява стремглаво. И това всеки го вижда и схваща без секрети общества. Но тук е уловката. Управляващите умират, и то освен държавни управници, само че и банкови, кланови и даже секрети общества. Съвсем неотдавна Рокфелер беше най-ужасният и обсъждан изверг и тиранин. Той стартира с продупчване на живи инсекти с игла и правене на сбирка от тях.

Тогава той също се опита да унищожи хората, като сътвори всевъзможни затворени общества, като Римския клуб, който да понижи човешкото население на планетата. Ето го и Дейвид Рокфелер, който всички желаеха да отиде по дяволите. Но работата му продължава. Въпреки че изчезна и капиталът, който му даде тази мислена мощ, злото на Земята не понижа. Така че в тази ситуация не става дума за пари!

Тези две момчета към този момент не са на този свят. Струваше ли си да живееш живота си поради една концепция? Защо такива хрумвания? И за какво такива се нуждаят от хрумвания, които не са постижими в живота им?

Така е и с всички други деспоти на земята. Драконът умира и по-късно се появява нов змей.

Друг факт е забавен доста повече. Четейки протоколите на мъдреците от Сион, там  няма времеви ограничавания. Ционистите пишат, че ще доведат своя цар да цари. И не ги интересува какъв брой време ще отнеме това.

Да се твърди, че тези протоколи са подправени, е неуместно, тъй като откакто ги прочетете (препоръчвам, има  две дузини къси глави), можете да се уверите, че всичко, което е планувано там, е приключено.

Последното нещо, което остава, е да сложим царя-бог на трона. Но в този момент си представете кой го е написал това, в случай че проектите не са за един човешки живот. И проектите не са за светлото и безконечното, а за поробването и потискането на едни от други. Дали това са безчовечен същества, възнамерявали събития и процеси, които едно потомство хора не могат да изпълнят? И кому са нужни такива проекти? Ако с постигането на всичко, което е планувано, може да се любува единствено този, който не умира?

Отговорът е явен – несъмнено не е човек.

Това е обратът на живота, който поема сегашното, съдейки по днешните събития. И тогава можем автоматизирано да проследим и да отговорим и кой е нашият водач, който даде команда на всички президенти, тъй че на хората да надянат маски?

В последна сметка най-удивителното е, че всички, осъзнавайки цялостната глупост на носенето на тези маски, извършиха заповедта. Между другото, в случай че някой е видял най-малко един документ подписан и подпечатан, да написа в мненията. Просто е любопитно.

Тук просто няма какво да се добави. Всички към този момент сме в илюзията и просто не можем да избягаме.

Всички сме принудени да мислим, че тези, които управляват парите, управляват и света. Но събитията демонстрират тъкмо противоположното. Когато хората живееха от земеделие за прехранване, светът беше по-добро място. Но с цел да стане животът нетърпим, бяха въведени парите. И дълго време това се внушаваше на хората.

А по какъв начин са минали към рисувани части хартия е просто фантастично. Ако златните или медните монети бяха нещо, което можеше да бъде потребно във фермата, да вземем за пример, с цел да извършите бижу, като го претопите или да излеете патрон за лов. То никой въобще не се нуждае от изрязана цветна хартия. И това се дължи на нашата нелепост с вас, тъй като всички хора живеят неумишлено.

И всеки има вяра на това, което споделят от екраните на джаджите. Въпреки че е извънредно време да обявим съмнение към парите по две аргументи. Първото е, че регулаторът не контролира нищо друго. И второ, това е паричният еквивалент на нашия живот, който всеки отдава на РАБОТАТА, и се обезценява, като просто се включи печатарската преса. Дори не е нужно да бъдете ограбени с нож на гърлото. Те просто обезценяват самите банкноти. И вие сте принудени да РАБотите от ден на ден и повече, вие сте моите РАБи Божии.

И вие можете да бъдете плебей на мирогледа. Мислили ли сте си за това?

След като направи подобен дребен, само че в действителност разбор, може да се разбере по главните признаци кой ръководи света на робите и кой е този робовладелец, който гълтам целия свят.

Такъв водач би трябвало да бъде доста злобен и нападателен индивид, който постоянно остава зад кулисите. Да забележим кой дава отговор на това изложение. Може би цар? Например като Соломон, който даже ръководеше духове.

Но когато Соломон живееше и водеше демоните си в Йерусалим, жителите на далечна Америка даже не знаеха за неговото битие. А жителите на Китай и Индия желаеха да кихат на шепа бедуини, които вместо скинията направиха храм за бизнеса си от камъни и пръчки. Вярно е, че размерът е доста по-малък, да вземем за пример от постройките на Ангкор Ват.

Може би е държател като Хитлер, по майка Шикългрубер (винаги акцентирам на това, другояче всички някак си не помниха, че фашизмът е еврейска система за светоусещане). Но евреинът с дребните мустаци изчезна и всичко, което водеше, изчезна. Въпреки че концепцията остана.

Но тогава се пробвайте да си визиите един ангел, който е паднал и е бил пропъден на Земята. И толкоз ненавижда човечеството, че желае да го унищожи, тогава всичко незабавно си идва на мястото. Именно подобен водач може да наблюдава и поправя събитията, случили се в продължение на хиляди години.

Той постоянно може да смени куклите с тези, които му подхождат повече и в този миг да остава в сянка. Той може да манипулира цели страни, като ги настройва една против друга. И се оказва, че има голям запас от време, с цел да вкара подобен надзорен лост като парите. Дълго време се постановяваше на хората, че това е единственият метод за живот. И по-късно също толкоз свободно да се размени това средство с поробването на свободните хора.

Виждали ли сте в миналото в средствата за всеобща дезинформация, че е имало информация за замяна на неработеща система на парични връзки? Парите към този момент не са еквивалент на размяната на труд. Парите от дълго време са превърнати в средство за подчиняване на индивида. Но те не приказват за това. Това е прекомерно закрита тематика.

И е належащо да се приказва за това като се изхожда от там, че е невероятно да се концентрират големи средства в едни ръце.

Невъзможно е хората да имат толкоз доста пари, че да наемат армии. Човек може да има задоволително пари единствено за себе си. Това сподели плановата страна на Съюз на съветските социалистически републики. Но това е друга история.

Междувременно дяволът е построил доста добра система, в която даже съзнанието ви не разрешава на мисълта да отстрани парите от живота ви. Заради парите доста хора са подготвени на всевъзможни жертви и закононарушения. Това още един път потвърждава, че инструментът не е създаден за благополучие.

Те се присмиват на хората. Помислете и за това.

Но за какво тогава дяволът толкоз ненавижда да излиза на напред във времето и за какво не виждаме този водач?

Вече е писано за това доста пъти и ще кажем в този момент напълно в резюме, Луцифер потвърждава освен какъв брой е всесилен, само че и че е и богоподобен. Досега всички на Земята и на небето са чували такива изказвания от него, само че това не е подкрепено с каузи. Той беше „ популярен “, когато работеше под Божието управление и когато правеше това, което Бог му даде.

Но когато индивидът е основан по облик и сходство Божие, дяволското самолюбие е накърнено. И от този миг нататък дяволът вреди на хората по всевъзможен метод, само че в това време постоянно е в сянка. Спомнете си Райската градина.

Там на Ева не са и напъхали в устата неразрешения ПЛОД, а всичко беше подредено по този начин, че тя самата го направи и даже съблазни брачна половинка си. Същото се случва и през днешния ден, Сатана подрежда всичко на меки лапи, тъй че самите хора, първо, да се отрекат от Бога. И второ, те започнаха да водят живот, който ги прави не облик и сходство Божие, а добитък като животни. И бяха изразходвани доста старания и време, с цел да се промени човешкото схващане към отричането на Бога. За страдание виждаме, че всички тези старания на дявола се увенчаха с триумф.

Повечето хора не се развиват духовно и не се стремят да си възвърнат облика на Бога. Днес стана всекидневно да се наемат курви и убийци против пари. Повечето, в случай че не всички, религиозни водачи не учат по какъв начин да станат хората Божествени деца, а постановат неравностойно състояние в стадото и взаимозависимост.

Зависимост, която би трябвало да бъде изкупена и по предписание за пари, които би трябвало да бъдат донесени до медиатори сред Бога и индивида. И никой даже не спори какъв брой е етично. Това се трансформира в елементарна рутина. Но в случай че мислим за същинските полезности, тогава там всичко е подредено по различен метод.

И тогава имаше напълно разнообразни хрумвания за полезностите. Въпреки че имаше лакомия и неправда. Но не всичко се купуваше с пари.

В не толкоз далечното минало нашите предшественици са живели по напълно други закони. Всяко дело е било съизмеримо с обстоятелството, че или ще популяризира човек, до момента в който го помнят, или човек ще бъде прокълнат за делата си. И няма значение какъв е вашият статус или сан в обществото.
Спомнете си или потърсете в Гугъл сцената, в която във кино лентата Трой Ахил приказва с момче преди борбата с великана. И по-късно още една, където Одисей споделя на Ахил, че войната с Троя ще се помни с епохи. Така и стана, помним я и помним всички хора, които са се отличили там, и положителни, и неприятни.

Колко такива герои си спомняте от последните 500 години? Когато има солидна дяволска офанзива против цивилизацията за втълпяване на пари и извратени полезности. И в случай че съумеете да намерите най-малко двойка, тогава вижте за какви заслуги, сигурно няма да е засегната чест или правдивост, а огромни жертви за обир. Така нареченото струпване на примитивен капитал.

Когато хората живееха с потомците на ангелите, вечността не беше празна дума за тях. Но с цел да стане думата „ безкрайност “ „ празна “, хората, основани по облик и сходство на Бог Творец, се привеждат в животинско положение. И отново дублирам, че всичко това се случва, тъй като човек си разрешава да го прави върху себе си. Не всички, несъмнено, само че 90% от популацията на света. Спорете с мен, в случай че не сте съгласни.

Да се върнем обратно за какво дяволът се крие като въшливо куче под шубрак. И тук всичко е просто. Луцифер се надява, както постоянно, освен да излезе чист от обстановката, само че и да убие втори заек. Ако човек, основан по облик и сходство на Бог, стане като животно, тогава, затова, творението не е напълно и Създателят не е толкоз идеално идеален и в случай че е по този начин, тогава би трябвало да помогнете на стареца и да назначите неговия демон като господ измежду хората, които Сатана ще научи какъв брой доста да обичат Бог.

Това е пъстрата картина, която получихме през днешния ден. Какво мислите за това?


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР