Не бива да се лепят етикети на цялата партия заради

...
Не бива да се лепят етикети на цялата партия заради
Коментари Харесай

Цветанов: Не бива да се лепят етикети на цялата партия заради случая във Виноградец

" Не бива да се лепят етикети на цялата партия поради случая във Виноградец. След като няма никакво повдигнато обвиняване, Лазар Влайков е почтен. При тази обстановка, където под въздействието на алкохол е създал с оръжие или той, или някой различен, изстрели, съм уверен, че строгостта на закона би трябвало да бъде изпълнена с цялостната си мощ. Политическото решение, което взехме, е да бъде изключен господин Влайков, да се разграничим от дейностите му и да бъде свикан да напусне общинския съвет (бел. ред. - на Септември). Свалили сме доверието си да бъде ръководител на общинския съвет. " Това сподели зам.-председателят на Политическа партия ГЕРБ и ръководител на парламентарната група на партията Цветан Цветанов в изявление за Нова телевизия.
" Когато се кандидатства за едни общински избори, доста са хората, които могат да бъдат част от листата на общинските съветници. Ако някой е предполагал, че ще направи такова тежко действие, смятате ли, че ще бъде? Няма случай, в който или господин Борисов, или аз да сме толерирали сходно държание. Казали сме, че всеки, който уронва престижа на партията, ще бъде отхвърлен и ще се разграничим от него ", добави още Цветан Цветанов.
Припомняме, че ръководителя на Общинския съвет на Септември Лазар Влайков е бил разследван за побой и намушкване с нож, само че е бил оневинен.
В коментар за отвличането на Адриан Златков, който е в неопределеност към този момент шести ден и дали може да се каже, че това е дело на " Наглите ", Цветанов сподели: " Вие знаете, че в началния стадий на задържане на " Наглите " бяха доста лица арестувани, само че не всички бяха наказани. Имаше един Киро Шкафа, който поради това, че не беше в ареста, беше погубен. Не желая да уточнявам кои от " Наглите " са останали извън, тъй като за тях просто не са били събрани задоволително доказателства. Ако преди съдът беше показал повече съпричастност, мисля че може би щяхме да стигнем и до други лица, които бяха част от тази група. Докато бях вицепремиер и министър на вътрешните работи не позволявахме каквито и да било лица от каквито и да било групи да вършат безобразия в страната. След измененията, които бяха направени 2013 година, когато беше закрита действително ГДБОП, системата беше разрушена. В момента държавното управление поставя оптимални старания. "
" Когато беше похитен последният човек, господин Гунински от групата на " Наглите ", действахме скрито. Знаехме тогава групата, контролирахме групата и направихме реализацията, когато беше допустимо. Не мога да кажа дали в този момент с отвличането на Адриан е по този начин, тъй като нямам достъп до такава информация. Министерство на вътрешните работи реши да не споделя информация по случая ", добави още той.
Във връзка с митингите на жителите на Велинград поради отварянето на мина за волфрам, Цветанов разяснява, че ще бъде направена нова оценка за въздействието върху околната среда: " Няма да допуснем 42 хил поданици да пострадат. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР