Не бих сравнил акцията с което и да било дело

...
Не бих сравнил акцията с което и да било дело
Коментари Харесай

Рано сутрин Гешев се похвали: Акция без аналог. Никой не обича предателите

" Не бих сравнил акцията с което и да било дело в България. Постарах се да се поинтересувам, в исторически проект няма подобен случай след 9-ти септември 1944 година В Европа единственият подобен е " Петорката от Кеймбридж ".

" При нас никой не съумя да избяга, за благополучие. Опита се. Не бих сравнявал този случай и се гордея с това, което българските служби и прокуратура направиха. Това е случай без аналог ", похвали се още Гешев и добави - блгарските служби са посочили, че са възстановили своя капацитет, унищожен през последните години.

" Ако не забелязвате, прократурата действа по този метод през последните 3-4 години. Открити сме оптимално, с цел да осведомяваме жителите оптимално цялостно в размера, който разрешава закона, без да се нарушава презумцията за невиновност ", отсече още Гешев.

Това изказване е забавно поради обстоятелството, че съществени рецензии към Обвинител №1 е точно издаването на присъди преди да се е произнесъл съда. Гешев даже даде образец по какъв начин държавното обвиняване през лятото на предходната година популяризирало диалози на човек, който " мисли, че сега се намира в Обединените арабски емирства ".

Защо прокуратурата огласила по този начин случая с съветските шпиони? За да се види какъв брой е грозно всичко, което вършат тези хора, изясни Гешев.

" Не мога да забраня обстоятелствата да се интерпретират по метод, по който е угодно за който и да било. Представихме ги по този начин, както ги вижда българската прокуратура. ихме обстоятелствата по този начин, както ги вижда българската прокуратура. Не мога да разясня кой по какъв метод ще разяснява. Няколко кардинални неща - в случай че си кадрови шпионин, ти защитаваш националната си сигурност. И българските разузнавачи го вършат. Това е активност, която всяка страна прави. Мога да схвана активността им доколкото това е почтена специалност. Не я одобрявам, тъй като визира българската национална сигурност. Тук става въпрос за българи, които продават личната си страна за стотинки. Това са хора, които би трябвало да са офицери. Клели са се да защитаваш страната си. Тази грозна картинка трябваше да видят жителите. Никой не обича предатели. Такива постоянно е имало. Като стартираме от Юда ", разяснява още Гешев.

Обвинител №1 отсече - прокуратурата ще направи всичко, с цел да се опълчи на действия, които заплашват националния ни интерес. Нямало значение дали ставало въпрос за Русия или някоя западна страна. Тоест - по същия метод щял да работи основния прокурор, без значение от къде идвала опасността. Какви били нашите ползи обаче решавали политиците. И гласоподавателите. Но не и българските служби за сигурност, счита още Гешев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР