Не бих кредитирала изобщо думите на Кирил Петков защото той

...
Не бих кредитирала изобщо думите на Кирил Петков защото той
Коментари Харесай

Атанасова: Не бих кредитирала думите на Кирил Петков, той многократно е лъгал

Не бих кредитирала въобще думите на Кирил Петков тъй като той неведнъж е лъгал. Правителството не купува машини. Правителството обезпечава финансово провеждането на изборите.

Това каза председателят на политическата група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова пред bTV.

" Българският народ финансира по едно и също време машините на Мадуро и печатане на милиони бюлетини, в случай че нещо се случи с машината. Тогава на кое имаме повече доверие ", запита тя, циирана от " 24 часа ".

" България е в толкоз съществени рецесии, нямаме държавно управление, нямаме бюджет, съвсем сме в политическа рецесия. На 300 км се води война, хората нямат високи приходи. За това не приказваме. Не приказваме за мигранстка рецесия. Не приказваме за " Шенген ", разяснява Атанасова.

Тя добави, че Атанас Атанасов, сътрудника му Иванов и " Продължаваме промяната " не са участвали по време на диалозите през вчерашния ден, ядосани заради вълшебната флашка по декларацията за приемането в " Шенген ".

" Ама какви са тия евроатлантици ", запита още Атанасова и изясни, че законопроектът за хартиената бюлетина не е импортиран от ГЕРБ.

" Подобни хрумвания се разискват от момента, в който за една нощ беше признат избирателен кодекс, в който главно условие е да се гласоподава с машини. Тогава нито една медия не е реагирала с толкоз сериозен фокус върху машинното гласоподаване признато за една нощ ", добави тя.

" Ние предлагаме да се даде опция на българския жител да изберат по какъв начин да гласоподават ", сподели още Десислава Атанасова и изясни, че явно изборът и демокрацията би трябвало да се бранят.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР