Не би могло едно такова действие да застраши честния вот.

...
Не би могло едно такова действие да застраши честния вот.
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Не виждам как оставката на говорителя на ЦИК би повлияла на резултатите от изборите

" Не би могло едно такова деяние да заплаши честния избор. Първо, от страна на Министерството на вътрешните работи и освен, се поставят старания за това купеният избор, корпоративният избор и всички такива практики, които са свързани с непочтеност в осъществяване на изборите да бъдат превантивно прекратени. Така, че не виждам по какъв начин оставката на представителя на ЦИК би повлияла на честността на изборите и на резултатите от тези избори ". Това съобщи пред публицисти служебният министър председател Гълъб Донев.
 
Донев уточни, че е в пълномощията на ЦИК да си избере нов представител, в случай че досегашният не може да извършва тези функционалности.
 
" Не бих споделил, че има опция за манипулиране на вота – и на хартиения, и на машинния, и на резултатите при сборното записване на двата вота. Но би било добре да се записват настрана и машинният, и хартиеният, с цел да се види хората, които са предпочели да гласоподават машинно какъв е техният дял от всички останали, които гласоподават ", означи служебният министър председател. Той, обаче, добави, че решението на ЦИК е такова и не вижда проблем и в тази област.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР