Не беше лесно това решение за мен самия, не съм

...
Не беше лесно това решение за мен самия, не съм
Коментари Харесай

Кметът на Бургас за пръв път каза как е избрал наследника на Йорданка Ананиева

Не беше елементарно това решение за мен самия, не съм допускал, че  с Йорданка Ананиева ще се разделим в новия мандат, показа кметът

Кметът на Бургас Димитър Николов за пръв път сподели по какъв начин е избрал своя нов заместител с сектор обучение Михаил Ненов. В началото на петия мандат на Николов той бе сюрпризиран от желанието на мотора на бургаската култура Йорданка Ананиева, която бе в екипа му неговия първи мандат 2007 година, да напусне поста.

„ Не беше елементарно това решение за мен самия. Не съм допускал, че с Йорданка Ананиева ще се разделим в новия мандат. Накрая взех решение да се съобразя с нейното предпочитание. Нарисувах профила на индивида, който би трябвало да я замести, и по натурален метод Михаил Ненов покри главната част от тези критерии, на които за мен беше значимо да дава отговор новият заместник-кмет “, разяснява  Димитър Николов

Днес кметът Димитър Николов награди 133 млади учители, които за пръв път влизат в класните стаи през тази образователна година, а до него бе Михаил Ненов, който даде поръчка да продължи и надгради постигнатото от Йорданка Ананиева с нови стратегии за поощряване и развиване на просветата.





„ Преди 5 години наградихме малко над 40 млади преподаватели, а в този момент те са 133-а. Младите учители влизат във към този момент построена система, употребяват опита на своите сътрудници, само че и влагат своята сила, нови модели за образование и нови начинания. Заедно с младите преподаватели се роди концепцията за стратегия „ Първокласно начало “, която се утвърди с годините и демонстрира извънредно положителни резултати. Общото равнище на успеваемост при децата е по-високо и това значи, че сме изпълнили първичния план “, сподели кметът Димитър Николов.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР