Не аз разделих ВСС на две колегии. Въпросът не е

...
Не аз разделих ВСС на две колегии. Въпросът не е
Коментари Харесай

Каракачанов: Клякането пред плана „Макрон” е национално предателство

Не аз разделих Висш съдебен съвет на две колегии. Въпросът не е в това да напием едни текстове, с цел да може това, което в този момент ти се коства вярно, да го решиш. Реформа се прави за 50 години напред. Това съобщи Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността, почетен член на, в ефира на бТВ.

„ Не чакам нещо рационално да излезе от следващата фаза на правосъдната власт ”, счита той.

„ Ако ревизирате, това, което още от 90-те години беше реалност, е че доста служители на реда не престават да пазят локални босове ”, добави той.

Според него е можело да се направи по-смислена правосъдна промяна: „ Желанието на едни политици да назначават в ешалоните на правосъдната власт комфортни хора, както и неналичието на обикновено възприятие за отговорност и предпочитание за разговор, попречиха това да се случи. Това е огромният недостатък – когато се опиташ в една система да нареждаш „ мои хора, правилни хора, послушни хора ”, а не експерти. ”

„ Това сред ПП-ДБ и ГЕРБ е коалиция. Те отричаха, едните и другите, че могат да седнат на една маса. Два дни откакто Мария Габриел сподели „ край ”, сформираха кабинет. Това е непоследователен модел, който би трябвало да реши проблеми, свързани с локалните избори, тъй като те са значими за партиите. Те ще държат Министерство на вътрешните работи и другите институции, които ще управляват изборите, с цел да сложат свои хора за кметове и общински съветници ”, безапелационен е той.

Той съобщи, че не вижда скоро да свърши войната в Украйна.

„ Клякането пред така наречен проект „ Макрон ” е национално изменничество. Когато правиш компромис и клякаш, тъй като външен фактор те натиска, нищо положително не те чака. Когато вършим компромис с националните ползи, те презират ”, сподели още Каракачанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР