НДСВ се завръща на политическата сцена. Има силни лица, ще

...
НДСВ се завръща на политическата сцена. Има силни лица, ще
Коментари Харесай

Герджиков: НДСВ се завръща на политическата сцена

НДСВ се завръща на политическата сцена. Има мощни лица, ще бъдат познати лица. Ще им и нови, има искащи и да се записват. Това съобщи проф. Огнян Герджиков по.

Има възвръщане на доверието. Оптимист съм, това може да обърне тренда на политическия живот. Конгрес ще има след два месеца. Ще имаме подготвеност за предварителни избори. Връщаме се в политиката с всичките нужни дейности, акцентира Герджиков.

За Изборния кодекс той напомни, че е сменян 25 пъти, може ли подобен закон да се сменя няколко месеца непрестанно. Не се работи професионално, има неуместни оферти, съобщи Герджиков за сегашните промени в Изборния кодекс. Не се допитват до експертите и едни недоносчета непрестанно вършат промени. Отделете някакви експерти и ги ползвайте, а не да се обръщате към консултантски компании. Трябва да се намерят експерти, които да бъдат в интерес на законодателния развой.

Смятам, че третият мандат може и да успее, добави Герджиков. Важно е да имаме кабинет, който да изкара най-малко до локалните избори, сподели още той, представен от БГНЕС.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР