NCAA постанови петгодишно отстраняване като част от 15-годишна демонстративна заповед

...
NCAA постанови петгодишно отстраняване като част от 15-годишна демонстративна заповед
Коментари Харесай

NCAA поставя 15-годишна демонстративна кауза срещу бившия бейзболен треньор на Алабама Брад Боханън по дело за хазарт

NCAA постанови петгодишно премахване като част от 15-годишна демонстративна заповед против някогашния бейзболен треньор на Алабама Брад Боханън в четвъртък, дейно му забранявайки да тренира в лицей, откакто той даде информация на комарджия, който я употребява, с цел да направи противозаконни залагания против Crimson Tide.

NCAA и Алабама стигнаха до контрактувано решение по случая, който включваше голям брой нарушавания от равнище I и II, макар че Боханън не е взел участие в следствието. Училището беше ударено с три години изпитателен период и санкция от $5000 и се съгласи с спомагателни просветителни стратегии за спортисти, треньори и личен състав по отношение на евентуалните вреди от хазарта.

Боханън беше представен за нарушение на правилата на NCAA за „ почтеност “. и състезателен дух “, когато той даде информация за травма на стартовия си питчър на Берт Юджийн Неф на 28 април 2023 година, преди Алабама да играе против LSU. Неф се призна за отговорен в сряда за възпрепятстване на правораздаването в Окръжния...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР