Двама шестокласници от шуменското училище по изкуствата СУ “Сава Доброплодни”

...
Двама шестокласници от шуменското училище по изкуствата СУ “Сава Доброплодни”
Коментари Харесай

Шестокласници сипаха спирт за горене във водата на съученик



Двама шестокласници от шуменското учебно заведение по изкуствата СУ “Сава Доброплодни” сипаха алкохол за горене в бутилка с минерална вода на собствен съученик и едвам не го отровиха. Солената смешка станала в последния образователен ден на предходната седмица в час по физическо, когато играли футбол.

Потърпевшият бил оставил шишето си с вода до футболната врата. Съучениците му сякаш купили спирта, с цел да палят остарял телефон, само че решили да си създадат подбив с момчето. По тяхна информация му добавили единствено 2 капки от спирта, а когато той надигнал бутилката да утолява жаждата си, даже го предизвестили, че има нещо. Нищо не последвало в първите часове, само че към 17,30 часа преди шестия образователен час момчето се почувствало зле. Отвели го при мед. сестрата в школото, извикана била и майка му.

Детето било отведено в незабавно приемно поделение, където незабавно е направена промивка. Било в приемливо положение, само че поради неизвестността на погълнатата течност е настанено в детско поделение за наблюдаване, сподели доктор Петко Загорчев. До неделя ученикът е бил в болница, 13-годишният към този момент е на учебно заведение. След нелепата смешка тримата съученици са още веднъж дружно и другари, разясниха педагози, изумени от глупавия подбив.

За случая е известен Регионалният инспекторат по обучение, следва да бъде прегледан и на педагогичен съвет, сподели шефът Албена Иванова. Писмени пояснения ще дава и учителят по физическо Веселин Гацев.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР