Назначаването на Стефан за ко водещ в предаването на Гала,

...
Назначаването на Стефан за ко водещ в предаването на Гала,
Коментари Харесай

Работата Е Дебела! Най-Накрая Е Ясно! Ето Защо Тормозят Зрителите Всяка Сутрин Със Стефан! Дръжте Е, Гала Е

Назначаването на Стефан за ко водещ в предаването на Гала, изигра неприятна смешка на русокоската. От началото на този сезон тя води един до друг с мъжа, който й е сътрудник в живота. Заради това амбициозната Гала търпи рецензии от феновете на предаването.

След като недоволството от назначението на Стефан към този момент стартира да заглъхва и феновете ги одобряват като двойка освен в живота, само че и на екрана, русокоската реши да разкрие истината. Тя показа, че първоначално по никакъв начин не й се понравила концепцията, че ще води с обичания си.

Само два дни преди старта на новия сезон, продуцентите й споделили, че ще води със Стефан. Те от дълго време възнамерявали до нея да застане мъж и даже имали желания кой да бъде новият й екранен сътрудник.

Но откакто се убедили, че Гала няма да си пасне с нито един от водещите, утвърдени персонално от тях, продуцентите й предложили да води със Стефан.

Тв водещата не крие, че първоначално се тормозила доста. Уплашила се не от това, че Стефан няма да се оправи, а от страха му от камерите. Но през днешния ден Гала разяснява с усмивка всичко това и декларира, че обичаният й се е приспособил извънредно бързо.

Всяка делнична заран двамата идват дружно на работа. Но Стефан не остава до края. След като свърши рубриката му, той незабавно напуща студиото, с цел да се заеме с другите си отговорности.

От години той върти бизнес с пчелни артикули и около него е извънредно зает. Но макар, че не остава с обичаната си до края на работния й ден, той всекидневно й припомня, че мисли за нея. Стефан й изпраща смс в еднакъв час всеки ден, написа Хот сцена.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР