Найджъл Уилямс-Гос записа 17 точки, както и лично най-добро постижение

...
Найджъл Уилямс-Гос записа 17 точки, както и лично най-добро постижение
Коментари Харесай

Найджъл Уилямс-Гос поведе Олимпиакос към фамозен обрат срещу Партизан в Евролигата

Найджъл Уилямс-Гос записа 17 точки, както и персонално най-хубаво достижение от 5 откраднати топки, с цел да поведе Олимпиакос към победа като посетител със 74:69 против Партизан в Белград.

Отборът от Пирея губеше с 14 точки, само че след 28:10 в последната четвърт, Олимпиакос реализира 20-та си победа за сезона в Евролигата и наподобява сигурен в битката за топ 4 в крайното класиране. Това бе 18-та загуба за Партизан, която го отдалечава от място в Плей-ин шампионата.

Томас Уолкъп с 11 точки и Айзея Кенаан с 10 способстваха за триумфа на " алените ".

За домакините Кевин Пънтър означи 16 точки и направи 5 асистенции, а Франк Камински, Бруно Кабокло и Пи Джей Доуджър бяха покрай дабъл-дабъл.

" Имаше доста защо да се борят и двата тима. Видя се по старанието на двата тима. Шапки долу за Партизан. Прекрасен тим с огромен треньор и доста положителни играчи. Беше борба до самия край и съм извънредно горделив от метода, по който се обединихме и постигнахме успеха ", сподели Уилямс-Гос.

Олимпиакос беше изоставащ през целия дуел, до момента в който Костас Папаниколау не означи два следващи коша за 64:61 при оставащи 4:05 минути. Звездата на Партизан Кевин Пънтър отвърна на удара с четири поредни точки, само че " алените " към този момент бяха набрали задоволително пара.

При 69:69 и оставащи 31 секунди, Уилямс-Гос асистира за забивка на Мустафа Фал. В последвалото нахлуване, Партизан изпусна три изстрела поред, като два от тях, бяха под коша. Уилямс-Гос обаче не пропусна да означи наказателните си удари, с цел да донесе триумфа за своя отбор.

Неуспешен опит за тройка от Партизан постави завършек на дуела.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР