Найджъл Фараж се сопна на Ед Болс и Сузана Рийд

...
Найджъл Фараж се сопна на Ед Болс и Сузана Рийд
Коментари Харесай

Найджъл Фараж от ITV I`m A Celebrity се сопна на Сузана и Ед, докато му се подиграваха заради поредицата от загуби

Найджъл Фараж се сопна на Ед Болс и Сузана Рийд в Good Morning Britain в понеделник, до момента в който се появяваше в шоуто след Аз съм звезда.

Фараж, 59, се класира на трето място във финалния епизод на сериала на ITV, защото Тони Белю и Сам Томпсън го победиха на последното затруднение, макар подлата тактичност на гласоподаване на екипа на Фараж по време на шоуто му ограничаване. В неделя Фараж настоя, че е разчувствуван от това, че е трети, и се надява, че е трансформирал част от мнението на обществеността за него.

Говорейки в понеделник в Good Morning Britain, водещият Ед се подигра с поредицата от загуби на Найджъл и го съпостави с опозорения народен представител Мат Ханкок. Той предложи: „ Разбира се, Мат Ханкок беше изхвърлен от Консервативната партия, той загуби консервативното бич. Той напуща политиката, това, което всички желаеме да знаем след 30 години, е дали желаете да употребявате вашето пътешестване „ Аз съм звезда “ с цел да се присъедините още веднъж към консерваторите и може би най-сетне да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР