Наясно сте, че сексът е доста важна част от живота

...
Наясно сте, че сексът е доста важна част от живота
Коментари Харесай

11 вида секс, които всеки мъж трябва преживее

Наясно сте, че сексът е много значима част от живота ни. Има толкоз доста способи и техники за практикуването му. Предлагаме ви няколко разновидността, които всеки мъж би желал да опита, написа dnesplus.bg.

1. С жена, в която сте влюбен

Е, тя ще го назовава правене на обич, само че ще го преживеете, тъй като я обичате.

2. С жена с огромни гърди

Задължително, би трябвало да опитате от това наслаждение. За някои мъже няма значение размерът на гърдите, само че това е тъй като не са опитвали от това сладко наслаждение.

3. Лош секс

За страдание, рано или късно, постоянно има неприятни моменти, даже и в секса. Това не би трябвало да ви плаши, тъй като от тези моменти добивате опит. Така че, опитвайте най-различни неща без да се страхувате и добивайте опита, който ви е необходим.

4. Секс с чужденка

Няма значение дали е рускиня, полякиня, румънка, шведка или германка. Важното е да добиете скъп, задграничен опит. Ще усетите друга тръпка и страст, която сигурно ще ви хареса и мъчно ще забравите.

5. Секс с известна жена

Опитайте с манекенка, актриса или певица. Чувството е необикновено. Самите вие ще се почувствате като звезди.

6. Секс за една нощ

Е, надявамe се, всеки от вас го е правил! Ако не сте, в този момент е моментът. Всеки мъж би трябвало да изпита тази неангажираща тръпка.

7. Секс с две дами

Това е фантазията на всеки мъж, само че не всеки съумява да я реализира. Представете си удоволствието от секс умножено по 2.

8. Пиянски секс

Сексът, в който не знаете ще ви стане ли или не, ще помните или не... Дори и да не помните, какво тъкмо се е случило, бъдете сигурни, че сте си прекарали добре.

9. Секс с по-млада или по-възрастна жена

Ако сте с по-млада от вас жена, вие ще сте учителят. С по-възрастната, вие ще сте в ролята на ученика. И в двата случая, бъдете сигурни, че няма да ви е зле.

10. Секс с преобладаваща жена

Повярвайте, коства си мъжът да остави дамата да е от горната страна. Позволете на дамата да управлява нещата в секса, след дългия ви и претрупан работен ден.

11. Секс за помиряване

Сексът след счепкване е ядосан, само че доста плевел и приемлив, тъй че не го подценявайте. Няма нищо по-хубаво от секса за помиряване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР