Най-засекретеният и най-нов танк на руската армия Т-14 Армата бе

...
Най-засекретеният и най-нов танк на руската армия Т-14 Армата бе
Коментари Харесай

Гръмнаха първите залпове на могъщия танк "Армата"

Най-засекретеният и най-нов танк на съветската войска Т-14 " Армата " бе показан за пръв път пред публицисти на полигон. Репортер на тв канал " Звезда " е измежду късметлиите, които съумяват да снимат съветската военна горделивост, да влязат в нея и да снимат, мотора, корпуса й и най-важното - да се убедят сами по какъв начин стреля мощното военно знамение. Екипажът на "Армата " се състои от трима души, само че машината може да се ръководи и единствено от двама. Благодарение на наличната техника, командирът може да води пердах и без помощта на мерач.

"Армата " разполага с модифицирано 125-мм оръдие, особено ситуирано в необитаемо бойно поделение. Мощта му е доста усъвършенствана спрямо предходната трансформация на танка. Плановете плануват калибърът на оръдието да бъде повишен. При изработката му са употребявани най-съвременни материали, издържащи на голямото напрежение при изстрел.

Доскоро "Армата " беше "терра инкогнита " за външния свят. И досега не е разкрито каква скорост развива, нито каква е скорострелността му, нито от каква сплав е направена бронята, нито детайлни тактико-технически характерности.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР