Най-заклетият противник на всичко българско в РС Македония е женен

...
Най-заклетият противник на всичко българско в РС Македония е женен
Коментари Харесай

Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски е женен за българка

Най-заклетият съперник на всичко българско в районен съд Македония е женен за... българка, съобщи кореспондентът на БГНЕС от Благоевград.
Стевица Янева, която е сестра на брачната половинка на Християн Мицкоски Роза, има. Това излиза наяве от изборните описи за идните парламентарни избори у нас на 4-ти април.
 ВМРО-ДПМНЕ: Заев разрушава позициите на Македония ВМРО-ДПМНЕ: Заев разрушава позициите на Македония
Вместо да се извини за скандалното си изявление и да се откаже от изказванията, които нанасят удар върху основите на македонската страна...
Стевица, която работи като нотариус в град Струмица, има български паспорт. Тя може да получи този значим документ единствено въз основа на потвърден български генезис и самоопределяне. Стевица Янева попада в описите за идните парламентарни избори в секция 47 на община Петрич, която се намира единствено на няколко километра от родната Струмица.
Нейният брачен партньор Йорданчо Янев има най-големия ресторант в центъра на Струмица. Той също е български жител и попада в, единствено че в Благоевград. Ако желае, може да упражни правото си на глас в секция 25 във Второ главно учебно заведение „ Димитър Благоев “.
Ако Стевица Янева има българско поданство въз основа на потвърден генезис, тъй като такова се дава единствено в случай, че предците ти са българи, тогава излиза, че и Роза Мицкоска е българка.
Настоящият водач на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски е прочут със своята, която доста постоянно излиза отвън положителния звук. Той даже си разреши да съобщи наскоро, че в случай че някой каже, че Гоце Делчев е българин „ ще направи дипломатически скандал в международен мащаб “. Сега обаче не е известно какъв скандал ще провокира новината, че е женен за българка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР