Най-високопоставеният експерт по заразни болести в САЩ предупреди днес, че

...
Най-високопоставеният експерт по заразни болести в САЩ предупреди днес, че
Коментари Харесай

Имунолог: Сега не е време за отказване

Най-високопоставеният специалист по заразни заболявания в Съединени американски щати предизвести през днешния ден, че макар някои позитивни резултати от битката против ковид в мощно наранени региони като щата Ню Йорк, е прекомерно рано за намаляване на рестриктивните мерки за жителите, съобщи Ройтерс.

Предупреждението на изтъкнатият имунолог доктор Антъни Фаучи е във връзка изявления на висши стопански съветници в Белия дом, че американската стопанска система ще може да стартира да се отваря към естествен бизнес през месец май. Здравни специалисти обаче упорстват да продължи спазването на обществена отдалеченост като мярка против разпространяването на вируса.

Президентът Доналд Тръмп, който на 3 ноември т.г. ще се бори за преизбиране, желае да върне стопанската система в релси допустимо най-скоро. " Има вяра да отворим... доста, доста, доста, доста скоро, уповавам се ", сподели той по адрес на стопанската система по време на брифинг в Белия дом за ковид през вчерашния ден.

 

Фаучи обаче съобщи, че би било прибързано да се отслабват рестриктивните мерки. В изявление за Си Ен Ен той означи съществуването на " удобни признаци " и даде за образец напредъка в Ню Йорк, само че добави:

" Единственото нещо, което не би трябвало да желаете да вършиме, е да не желаете да излизате от това прибързано и след това още веднъж да се озовете в същото състояние ". По мотив идните великденски празници той означи какъв брой е значимо американците да съблюдават обществена отдалеченост.

" Сега не е време за отричане ", заключи шефът на Националния институт по алергология и заразни заболявания доктор Антъни Фаучи, представена от Българска телеграфна агенция.

Председателят на Камарата на представителите, демократката Нанси Пелоси, също призова президента републиканец да не бърза с връщането към естествения темп на живот в Съединени американски щати.

 

profit.bg

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР