Най-високият мъж в света пристигна в Москва за да си

...
Най-високият мъж в света пристигна в Москва за да си
Коментари Харесай

Най-високият мъж в света си търси рускиня за жена

Най-високият мъж в света дойде в Москва с цел да си търси булка, която да трансформира във фермерка. Турчинът Султан Кьосен е висок 251 сантиметра и е вписан в книгата на върховете „ Гинес”.

Той самичък съобщи желанието си да си откри булка в Русия в ток-шоуто „ Нека говорят”.

Наскоро Султан се развел със брачната половинка си и решил да си търси нова младоженка в Москва. 39-годишният турчин споделя, че бил слушал доста за хубостта, широтата на душата и порядъчността на съветските девойки.

„ Руските девойки са известни с горещия си характер, само че те би трябвало да знаят, че би трябвало да почитат мъжете си”, прецизира колосът.

Султан Кьосен се занимава с фермерство и признава, че в него ще му помогне доста една съветска къщовница. В шоуто той декларира, че не желае жена му да е по-висока от 2 метра. Предишната му брачна половинка е била 175 сантиметра.

Освен с високия си растеж, Кьосен е вписан в книгата на върховете като мъжа с най-широка длан – 27,5 сантиметра. Размахът на ръцете му е над 3 метра. Носи обувки 62-и номер. Често не може да влезе в кола със общоприета височина.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР