Най-вероятно ще направи това, което направи другият избягал - да

...
Най-вероятно ще направи това, което направи другият избягал - да
Коментари Харесай

Страховита прогноза: Избягалият затворник Радослав Колев най-вероятно ще убие човек, твърди бивш следовател

Най-вероятно ще направи това, което направи другият избягал - да лиши от живот някого. За тях това е живот, това е статистика. Нищо няма да го спре. Това разяснява някогашният следовател Андрей Цветанов във връзка издирването на авера на убития избягал пандизчия Владимир Пелов – Радослав Колев в ефира на Нова телевизия.

По думите на специалиста всекидневно и наложително е пандизчията да промени външния си тип.

„ Но всекидневно и наложително е да имаме връзка с престъпния свят “, уточни Цветанов. Той даде за образец собствен остарял случай, където престъпно проявен е дал информация за причинител на побой няколко дни по-късно.

По отношение на това дали Колев не е към този момент в чужбина, специалистът се въздържа от прогнози.

„ Не знам дали той разполага със средства. Големите босове на трибуквените и трицифрените групировки са в чужбина, само че те имат пари “, разяснява той.

„ Не зная къде е грешката. Не знам за какво не си синхронизираха работата. Бягат двама и убиват човек. И виновността не е единствено на Министерство на вътрешните работи. Вината е на прокуратура и разследване и проверяващия. Денонощно трябваше да се работи. В случая 30 дни нищо не знаем за тях. Или най-малко ние не знам. Колегите може и да са имали информация “, сподели още той.

Припомняме, че Владимир Пелов и Радослав Колев преди близо два месеца зрелищно избягаха от Централния софийски затвор. Пелов бе погубен на 5 юни късно вечерта при пукотевица с различен рисков престъпник – Марио Панчев в центъра на Ботевград. Все още няма диря от другия духнал пандизчия – Радослав Колев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР