Най-вероятно бизнесинтереси стоят зад убийството на Петър Христов, но не

...
Най-вероятно бизнесинтереси стоят зад убийството на Петър Христов, но не
Коментари Харесай

МВР разкри версиите за убийството на Христов

Най-вероятно бизнесинтереси стоят зад убийството на Петър Христов, само че не е изключена и версията за персонални претекстове. Това съобщи пред публицисти шефът на Главна дирекция "Национална полиция " гл. комисар Христо Терзийски.

Разследващите работят по всички вероятни версии. Основната от тях е обвързвана с бизнеса на Христов в региона на строителството и хранително-вкусовата индустрия. Комисар Терзийски уточни, че съгласно първичната информация мъжът се е употребил с добра известност. Не е известно да е проявявал интерес към търговия с високо-рискови акцизни артикули. Не се изключва и версията за персонални претекстове.

Ще се търси информация в елементи за живота на Петър Христов и от осведомителните фондове на Министерство на вътрешните работи и Министерството на правораздаването. На този стадий няма данни да е получавал закани, придвижвал се е с фирмен автомобил с водач, който го е придружавал.

Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов добави, че се ревизират всички места, от които може да е стреляно по предприемача. По думите му, Христов е бил прострелян със 7 или 8 патрона, изстреляни най-вероятно от револвер.

49-годишният предприемач бе прострелян тази заран към 10 часа пред офиса на една от компаниите му - "Лактима " на столичната улица "Ралевица ". Той е откаран във ВМА от персоналния му водач, само че макар напъните на лекарите и 30-минутните реанимационни дейности, умря. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че Христов е умрял в 10,49 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР