Най-възрастната майка на четириколки във Великобритания успя да преобърне нещата

...
Най-възрастната майка на четириколки във Великобритания успя да преобърне нещата
Коментари Харесай

Най-възрастната майка на четириколки във Великобритания изненадва Дядо Коледа, като му показва четирите си чудеса

Най-възрастната майка на четириколки във Англия съумя да преобърне нещата във връзка с Дядо Коледа, когато заведе своите четири в пещерата му на предпразнично посещаване.

Дядо Коледа нормално е този, който раздава изненада и приятност, само че когато Трейси Бритън, на 55 година, показа четирите си чудодейни петгодишни деца, той беше този, който беше същински учуден. Франческа, Фредерика, Грейс и Джордж бяха толкоз нетърпеливи да се срещнат с Дядо Коледа, преди да отлетят за Канарските острови за Коледа, че му написаха писмо.

Трейси сподели: „ Заведох ги да се срещнат с Дядо Коледа, имаше пещера в паркинга на локалната механа. Това беше първият път, когато го срещнаха и беше вълшебно. Влязохме и Дядо Коледа сподели: „ Никога не съм виждал тризнаци! “, а аз споделих: „ Има четири! “. Мисля, че би трябвало да си е помислил, че е изпил прекалено много шери. Имахме ранна Коледа и в неделя сутринта отворихме всички дарове и ядохме печено следобяд. Дори не закачих дърво, тъй като беше безсмис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР