Най-върлите фенове на Локомотив (Пловдив) нарушиха мълчанието си по повод

...
Най-върлите фенове на Локомотив (Пловдив) нарушиха мълчанието си по повод
Коментари Харесай

Феновете на Локо скочиха на Крушарски: В клуба цари тотална аматьорщина! Докога?

Най-върлите почитатели на Локомотив (Пловдив) нарушиха мълчанието си във връзка протичащото се в последните месеци в клуба. Привържениците излязоха с публична позиция, в която се обръщат персонално към Христо Крушарски поради медиите му изяви, ориентирани към футболистите на тима.

 Крушарски: Няма да ме командва тайфа гейове! Никой не може да ми даде надолнище на оная работа!
Крушарски: Няма да ме командва тайфа гейове! Никой не може да ми даде надолнище на оная работа!

" Камбуров да си седне на г*за "

Публикуваме обръщението на почитателите без редакторска интервенция:

" С огромно безпокойствие одобряваме събитията в обичания ни клуб през последните 6 месеца. Поведението на управление и на работещите в клуба (в това число и футболисти) е надалеч от това, поради което Локомотив Пловдив през годините е одобряван като образец за клуб на достойнството, достолепието и лоялност към концепцията. Нещо повече - с дейностите и изявленията си в последно време, управителните фактори направиха по този начин, че обичаният ни клуб да стане обект на подбив и насмешки. При това заслужени.

В клуба царува цялостна аматьорщина, а следващите закани на президента Христо Крушарски, че ще вкара ред, към този момент в действителност никой не приема на съществено, тъй като хаосът видно става все по-голям. Всичко това се добавя с нелепи приказки, че " ще играе тояга ". Г-н Крушарски, две години имайки доверието ни, Вие можехте да превърнете Локомотив в спретнат клуб и без тояга, само че за жалост това остава единствено на думи, на които все по-малко хора имат вяра. За задачата не е нужна тояга или дърво, а тактика, работа и точните и способени хора, които знаят какво е да ръководиш футболен клуб от ранга на Локомотив Пловдив. Очевидно нито едно от трите ги няма в Локомотив и вследствие на това клубът става за посмешище.

 Най-засегнат от думите на Христо Крушарски е Дани Кики
Най-засегнат от думите на Христо Крушарски е Дани Кики

Вчера притежателят на Локо още веднъж избухна с паметно изявление

Никога не сме си разрешавали да се бъркаме в работата Ви, тъй като знаем, че нашето място е на трибуната, а не в канцелариите. Но Вие допуснахте там неспособни хора, които работят за личния си интерес и трансфораха Лаута в интригантско сборище, място недружелюбно за вложители, рекламодатели, качествени футболисти и най-много за доста почитатели, които се умориха от хаоса царящ в нашия клуб. Умориха се от неспирните интриги, протести, промяна на треньори, липса на каквато и да е маркетингова имидж- политика и вярна тактика за развиването на клуба и в частност школата, непрекъснати несъответстващи решения и меко казано неуместни медийни изяви. Усещаме и опити на някои от назначените от Вас фактори, да всяват разкол в общността ни.

Категорично Ви заявяваме, че няма да позволим това! Ние, локомотивците, сме закърмени с любов и честност към обичания клуб. Но също по този начин и сме възпитани да отстояваме до край нашите чест и достолепие. Защото те са ни спасявали и в най-трудни обстановки. Тях няма да предадем за нищо на света!

Г-н Крушарски, не подценявайте думите ни, а се огледайте и вижте за какво при вложените от Вас значително средства, клубът не върви нагоре, а става за подбив. Помислете добре и бързо вземете решения, тъй като с всеки минал ден клубът затъва. И повода за това не е финансова. Направите ли го, ще имате нашата поддръжка! ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР