Най-важното за тези местни избори е да знаем, че те

...
Най-важното за тези местни избори е да знаем, че те
Коментари Харесай

Алена за изборите: Контрера е най-подходящ, но няма шанс, Хекимян печели, но не става

Най-важното за тези локални избори е да знаем, че те ще бъдат манипулирани съгласно предварителните сделки сред участниците във нездравословната за България сглобка. Избирателите могат да гласоподават както желаят, само че машините ще преразпределят гласовете по целенасоченост, така че най-малко София да остане за Политическа партия, а като бонус и Пловдив, Варна, Ловеч, и кой знае още какъв брой други поселения. Това показва в астрологичната си прогноза за локалните избори на 29 октомври астрологът Светлана Тилкова – Алена, представена от „ Труд news ”.

„ Кампанията стартира в ден на страсти освен като осцилация на годината, а и за народа, и за България. Разумът ще е подтиснат и не изключвам да се трансформира в равнодушие.

Изборният ден орисва и народа и България на световно и локално послушание, само че и на странна припряност, влияеща на първо място на кандидат-кметовете “, споделя тя. 

София

Антон Хекимян, 22 май 1984 година, ГЕРБ-СДС

Възможно е да е пръв, само че няма нужните качества

Роден в Близнаци със мощно развито подарък слово, само че постоянно напудрено с его. Нерядко с потока от думи, които излива връз събеседника си, прикрива незнанието или нежеланието си за явен и почтен отговор. Не обича рутината и строго открития ред. Заради вибрацията в деня му на раждане и Съдбовният му път носители на кармична отплата и компликации, в сегашния живот има нелеката задача да се научи да се бори самичък с всичките тествания по пътя си.

Нужна му е доста воля, която постоянно трансформира в дебелоглав и самичък се проваля. Непредпазлив е поради прекомерната си наивност, самовлюбеност, а в някои случаи и заради прекомерно набъбналото си възприятие за лична безпогрешност, разминаващо се с действителността. Обичайно вижда заплахата, когато пътят за избавление към този момент е подминат.



Регистрацията му за кметската конкуренция е в негова персонална година на кариерен напредък, в месец на разбор и в ден на световни промени. Дали ще са отрицателни или положителни, зависи от прецизността на разбора да одобри или откаже предлагането. Стартът на акцията изисква от него осъзнатост за опциите и финала. Житейският му интервал  е притежател на материални желания. Изборния ден  го презарежда с припряност.

Извод: Кметският стол е подобаващ по мярка за егото му, само че е несъизмеримо огромен по отношение на качествата, заложени в звездната му карта. Възможно е да завоюва избора за кмет, като подсказан избор на Борисов, комфортен и на Политическа партия, което не значи добър кмет за София. Възможно е да се окаже бушон, предназначен да изгори, с цел да се подари ръководството на столицата на Политическа партия.

Васил Терзиев, 9 юни 1978 година, ППДБ

Получи ли успеха, няма да е единствено поради гласоподавателите си

Роден в Близнаци, емоционален, непредвидим в думите и дейностите си. Има капацитет да е добър в професионалното си занятие, стига да не се постанова да поема огромни отговорности. Има ли такива, гледа да ги трансферира някому. С сложен Съдбовен път, който ще удвоява и утроява компликациите в работата му като кмет, в случай че успеха е отредена за него, и може да се трансформира в причина самичък да желае се откаже преди края на мандата. Съчетанието от денят му на раждане, Съдбовният път и зодиакалния знак го зареждат с активност и свръхемоционалност, на моменти до експанзия.

Успехът ще го съпровожда, в случай че е непрекъснат в определеното професионално занятие, не се отклонява от него, не работи импулсивно. Отклони ли се от очертанията на определения път, ще му се стовари следващата преграда, която може да остане загадка за обществото, а тъкмо такова отклоняване е изборът му да се включи в конкуренцията за кметския стол на София.



Регистрацията му за кмет е в година компликации, в месец, удвояващ компликации и в ден на послушание на Съдбата. Настоящият му интервал е притежател още веднъж на компликации. Утроените компликации не му дават късмет по натурален път, без помощ от изборните машини, да притегли най-вече гласове.

Началото на акцията му е в ден на предпочитание за стабилизация, само че поради утроените компликации, ще стабилизира негативите. Изборния ден е в негов   ден на кариерни желания.

Извод: Малшанс са тези негативи, само че разкриват, че получи ли успеха, няма да е единствено поради предпочелите го гласоподаватели. Независимо, че към този момент се изживява като победител, и с право, тъй като Борисов още от лятото на 2020 г се отхвърли от София, само че ще е кмет, който с нищо няма да бъде запомнен.

Вили Лилков, 6 април 1955 година, Коалиция „ Синя София “

Ако завоюва, мъчно ще овладее желанието да господства

Роден е в Овен, мъчно провежда живота си и не постоянно преценя вярно дейностите си. Винаги има ясно мнение и не обича да се вслушва в препоръки. Вибрацията в деня му на раждане покрива изцяло стремежите на Овена. Какво по-хубаво от това да може да господства и с думи, и с дейности. Дори и да са нужни малко експанзия и неучтивост, те са му простени.

Всеки попаднал в неговата магнетична орбита сигурно ще се завърти мълчалив и замаян. Няма значение, в случай че някой от захласнатите от неговия магнетизъм му счупи рогата. Той отново няма да загуби своя сексапил, въпреки и с малко в допълнение разкрасяване.

Заради деня му на раждане и Съдбовния му път непрестанно търси нови другарства, като за жалост разрешава да бъде напълно захласнат като внушеното му мнение възприема като свое решение.



Сега е в житейски интервал на непоклатимост. Личната му година  е на материални мечтания.

Стартът на акцията е в ден на ново, само че преждевременно начало. Изборният ден е за него на съдбовно послушание, което може да му обезпечи важен резултат, само че и да го лиши от гласове. 

Извод: Не е подготвен да ръководи София. На доктрина, в случай че завоюва изборите ще бъде в сложната позиция да овладява желанието си да господства, само че й да не позволява отнемане и демонстрация на благотворителност, която му носи щета, а и за града също.

Ваня Григорова, 12 септември 1978 година, Българска социалистическа партия, „ Левицата “

Не е орисана за поста, употребяват я за трамплин

Както е споделил народът – не се води, само че се кара, постоянно подготвена да си каже аргументираното мнение, даже в области, в които е профан. Родена в Дева – най-силната й страна е да подлага на критика. Трудно работи в екип и основава напрежение поради убеждението си, даже и да не го изрича с думи, че тя по-добре от всички знае по какъв начин стоят нещата и по какъв начин вярно да подреди фигурите на шахматната дъска.

Толкова е уверена в своите благоприятни условия, че поради денят си на раждане незабелязано ще се обкръжи с ласкатели, които  ще и величаят егото, само че ще я провалят като конструктивен кмет на столицата.

Винаги е подготвена да помогне, да работи, тъй като си фантазира, че по този метод поставя ред в хаоса сътворен от близките. Често не помни всякаква нерешителност и стига до непредвидими крайности в дейностите си. Денят й на раждане е притежател на словоохотливост, само че по-често към нея не са хора, които я поддържат, а използвачи. Съдбовният й път оказва помощ да осъзнава грешките си. Не се колебае да завършва връзки, само че си печели неприятели.

В момента е в интервал на компликации. Личната година е на ново начало, само че и на нездравословна припряност, удвоена поради Съдбовния ѝ път. Стартът на акцията е ден на несъответствуваща среда.

Изборният ден е на компликации, подбудени от странични фактори.

Извод: Не е орисана да седне на кметския стол. Ако теоретично допуснем, че се случи, с доста говорене и малко работа ще е безполезна като кмет. Провалът й ще е неминуем. Целта на тези, които я предлагат, е да я употребяват като трамплин за реализиране на свои цели.

Деян Николов, 1 януари 1990 година, „ Възраждане “

Заеме ли кметски стол, неизбежно екипът му ще го саботира

Роден в Козирог, с голямото самочувствие, че може да е претендент на кмет на София единствено на 33 години, за което присъщият му разсъдък няма да му помогне. Заеме ли властова позиция ще мачка, ще унижава, даже съгласните с него и ще си печели врагове. Не му оказва помощ и обстоятелството постоянно да е там, където би трябвало да бъде, постоянно в точния момент и с потребна за себе си цел. Работата не го плаши. Умее да се показа в удобна светлина пред потребните нему хора.

Има самочувствие на поробител и е уверен, че е над всички и всичко. Ако не е приет за лидер там, където работи, просто стопира работа – типично за неговия голям дебелоглав, с цел да накарат другите да осъзнаят какъв брой е безценен и незаместим. Денят му на раждане е притежател на ново начало, напук и целенасоченост, а Съдбовният му път добавя тези характерности с словоохотливост, само че, уви с несъответствуващи хора, които в непредвиден миг ще го предадат.

Настоящият му интервал изисква от него самообладание и послушание на Съдбата, нещо с което не е склонен и в думи и каузи прави наобратно. Личната му година на страсти, които не може да овладява и ръководи, попречва значимото му показване на изборите. 

Стартът на акцията е в ден на послушание за него, в цялостно несъгласие с денят му на раждане. Изборният ден го орисва да поддържа връзка, само че все с предатели, които дават обещание, само че няма да го поддържат.

Извод: Денят му на раждане го е дарил с качества, множеството положителни, само че напълно несъответствуващи за кмет, който е задължен да работи в екип, а екипът му да го поддържа. Заеме ли кметски стол, все едно къде, неизбежно екипът му ще стартира да го саботира и развиването стопира.

Ивайло Вълчев, 9 януари 1972 година, Има Такъв Народ

Заради съдбовния му път изрично е несъответствуващ

Роден е в Козирог, окуражен да доближи връх в кариерата си, само че условието на Съдбата е да е сдържан, методичен и внимателен.    И да се старае, все го влече да надскача себе си. Нищо неприятно, в случай че има и съответните скрити качества, само че що се отнася да кметската конкуренция такива по-скоро липсват.

Разпилява се поради страстта, заложена в деня му на раждане, която му пречи да реши тъкмо къде е належащо да насочи напъните си, с цел да бъде потребен, в тази ситуация на обществото. Емоционалното му помрачение предстои на позитивна смяна, в случай че на първо време поработи над себе си. Стигне ли до отговор на разумния въпрос дали посоката е вярната, ще се оправи и в най-непредвидимите обстановки.

Настоящият житейски интервал му постанова послушание и невъзможността да наложи своите правила. Думите му мъчно ще бъдат разбирани. Личната му година е на материални желания. Стартът на акцията е в негов персонален ден на припряност в желанието си да сложи ново начало. Изборният ден е на послушание, което в несъгласие на деня на началото на акцията му отрежда непретенциозен резултат.

Извод: Заради съдбовният му път изрично е несъответствуващ за кмет на София, а и на дребен град. Случи ли се да стане кмет, ще пати от липса на доверие измежду чиновниците на общината, даже и в случай че смени напълно състава ѝ.

Карлос Контрера, 12 май 1987 година, Вътрешна македонска революционна организация

Безусловно подобаващ, само че шансът му не е огромен

Роден е в Телец. Упорит, разговорлив, основава дейностите и убежденията си на първо място на персоналния си опит и на несгодите, които надмогва. Не обича недомислените действия, мисли преди да работи. Никога не се отхвърля от започнатото. Дори и в случай че се постанова да върви постепенно към задачата, продължава пътя си.

Не може да се каже, че изгаря от предпочитание да се обвързва с многообразие от познанства, особено за датата му на раждане. Способен е да се товари с доста работа и се труди до изнемога. Не бива да позволява да бъде употребен от близките като трамплин за реализиране на непознати триумфи, единствено тъй като не вижда и не осъзнават лицемерието у другите. За това способства и общителният му ден на раждане и съдбовният му път на стабилизация.

Сега е в интервал на ново начало. Личната му година е притежател на непоклатимост и естетика, стига да успее самичък да я реализира в себе си и в обкръжението си. Стартът на акцията е в ден на материални желания. Изборният ден на страсти, които може да основат проблем при избора му.

Извод: Човек, абсолютно подобаващ за кмет, в това число и на столицата. Жалко, че шансът не му е огромен. Нека опита, ще събере опит, ще открие нови използвачи към себе си, както и вредители маскирани като другари. 

Радостин Василев, 1 януари 1985 година, самостоятелен, предприемчив комитет

Обречена борба, само че ще си поласкае егото

Роден е в Козирог на инатлива и амбициозна осцилация, подкрепена и от вибрацията в деня му на раждане. Импулсивен, припрян, инатлив, за разлика от другите двама претенденти родени знака, той демонстрира и предпочитание да проучва, да осъзнава и отваря очите на хората за истини, които им убягват. Тази негова позитивна линия, е изцяло смачкана от нарцистичното му самосъзнанието си за величавост, което е причина да унижава и мачка всички, противоречащи на мнението му.

Гради своето духовно израстване през целия си живот - по този начин е заложено в неговия Съдбовен път, само че всекидневно пречупва знанията си през призмата на изцяло противоречащи на общоприетото правила на държание. Готов е на всичко, с цел да реализира задачите си, няма да се поколебае да употребява нечестни способи, даже машинация, с цел да се наложи.

Регистрацията му е в персонална година на страсти, в месец на страсти и в ден на разбор и оценка дали да се впуска в кметската конкуренция. Настоящият му житейски интервал го обрича да битува в несъответствуваща среда. Личната му година е притежател на страсти, месецът му удвоява страстите, разсъдъкът е подтиснат. Изявено е желанието за работа в интерес на хората, така както го схваща, само че кметския стол на София е неосъществим за него.

Стартът на акцията изисква послушание, на каквото няма да е податлив. Изборният ден е   на несъответствуваща среда. Обречена борба.

Извод: За кмет му липсват качества, само че ще си поласкае егото, като впише в биографията си присъединяване в кметската конкуренция за София

Пловдив

Костадин Димитров, 5 юни 1975 година, ГЕРБ-СДС

Да внимава със препоръките

Променливата дата може да донесе изгода на претендента, роден в Близнаци, изключително в случай че не разчита на чудеса, тъй като шансът не му оказва помощ. Извор на хрумвания, само че се лимитира единствено в определената тъкмо избрана сфера. Заложен му е стремежът към смяна, само че не е податлив да се разпилява. Да даде повече от себе си, е еднакво на обидата да бъде лишен от опцията да изживее страстта на новото.

Съдбата му разрешава да реализира пълноценно своята същина, устремена към непрекъсната смяна, според вибрацията в неговия ден на раждане, а Съдбовният му път оказва помощ да реализира мечтаната непоклатимост и естетика, които му носят изгода.

Настоящият му интервал изисква да се подчини на Съдбата си, само че не на мечтаната, а на заложената му от звездите. Личната му година е притежател на страсти и неумение да ги овладява, както и на податливост към нападателни думи към съперниците.  Стартът на акцията е  в ден на послушание на Съдбата. Изборният му ден е на несъответствуващи съветници, да разчита единствено на трезвата си мисъл.

Извод: Да внимава какви препоръки му дават, а също да не се подвежда по думите на ласкатели. Успехът в кметската конкуренция е на негова страна, стига операциите с изборните машини да не решат друго.

Ивайло Старибратов, 29 октомври 1961 година, ППДБ

Спечели ли, ще бъде кмет на статуквото

Роден в Скорпион, сполучлив за себе си, само че и зложелател на всеки, който му се опълчва. Умел посланик и стратег, знае по кое време да премълчава, само че постоянно извлича изгода от своята поверителност. Когато хвали, то е разследване на действително притежавани качества и умения. Винаги споделя истината.

Денят му на раждане го подтиква да работи върху характера си, като отстрани слабостта и неувереността си и се научи да споделя „ НЕ “ на всеки, който се пробва да го употребява. Орисан е да работи за някой различен, само че без да губи своята характерност. Съдбовният му път изисква такт, самообладание и послушание.

Сега е в житейски интервал на страсти и некадърност да ги овладява, без значение дали ги демонстрира или ловко прикрива. Личната му година е притежател на ново начало.

Стартът на акцията е в ден на послушание. Изборният ден го орисва на компликации, подбудени от странични фактори.

Извод: Спечели ли, ще бъде кмет на статуквото, постоянно в услуга на осигурителите му успеха. Склонен е да оказва помощ, само че в това време е захласнат от хиляди страхове и заобикаля да нагазва в дълбоките води от човешки проблеми, а кметът е задължен да го прави. Емоцията в интервала му може да попречи и на акцията и в изборния ден и на триумфа му, стига изборните машини да не решат друго.

Ангел Георгиев, 8 април 1988 година, „ Възраждане “

Съдбовните заложби не го поддържат

Роден е в Овен, на дата на кармична отплата, която с изключение на компликациите в живота, го орисва на материални фантазии и желания. Дали би трябвало да ги чака седнал на кметския стол? Склонен е към експанзия и непокорство, даже и когато е негова щета. Денят му на раждане е повода да умее да прави пари, само че и да облагодетелства другите.

Не умее да задържа за дълго парите си, само че все пак те постоянно се връщат още веднъж при него. Съдбовният му път е повода главната цел в неговия живот е да раздава добрина и любов на хората, измежду които живее. Перфектно извършва житейската си задача.
Настоящият му интервал е притежател на припряност и блян към ново начало подсилен и от персоналната му година. 

Стартът на акцията е в ден на несъответствуваща среда, което не му носи позитиви. Изборният ден е на компликации, подбудени от странични фактори, а те попречват успеха.

Извод: Съдбовните му заложби са позитивни, само че потиснати от несъответствуващите номерологични заложби на акцията и изборният ден и не го поддържат за кмет на Пловдив. 

Варна

Иван Портних, 18 ноември 1976 година, ГЕРБ-СДС

Трудна битка за поста

Роден в Скорпион, с нежеланата роля да попива непознатите настроения и да усеща със мощната си вътрешен глас всички подводни течения. Денят му на раждане е притежател на целенасоченост, упоритост и дебелоглав, само че и на огромна доза нарцисизъм, която е причина да чака да бъде харесван и желан от всекиго, а това е невероятно.

Съдбовният му път оказва помощ за неговото кариерно израстване, даже и в случай че за някой не го заслужава. За жал към момента се рее в облаците на своите мечти. Самообладанието е неговата привилегия. Оцелява, на каквито и удари да го подложи Съдбата.

Настоящият му житейски интервал е на кариерно, интелектуално и духовно израстване. Личната му година е притежател на материални желания.

Стартът на акцията е в ден на ново начало, макар че е насочил сили към към този момент познато занятие. Изборният ден е привързан с неуместно обграждане.

Извод: След 10 години кметуване ще му е мъчно да се пребори още веднъж за поста, един път поради гласоподавателите, които съумя да настрои против себе си в сегашния си мандат. Втори път поради предизвестената операция с подадените гласове.

Благомир Коцев, 22 март 1978 година, ППДБ

Шансът му е най-малък, в случай че хората избират

Роден е в Овен на дата на кармична отплата, която от една страна товари животът му с компликации. От друга, го лишава от нерешителност и проницателност и го трансформира в човек, елементарно предразположен на въздействие. Общо взето, умее да преодолява компликациите само че... постоянно посредством помощта на някого. От близките се желае да оценят труда му и всичко ще върви без спънки.

Има късмет да откри правилния път посредством добре премислени действия и да застане на вярното професионално място. Необходимо е да бъде по-уверен в личните сили и благоприятни условия, тъй като не всеки път до него ще има спасители, а тъкмо когато няма кой да му подаде ръка, ще се окаже в най-дълбоката вода и ще потъне.

Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си в чужбина, с цел да избегне персонални, професионални и здравословни проблеми с напредването на възрастта.

Сега е в интервал на страсти и експанзия, дали е единствено вербална, хората към него знаят. Лична му година е притежател на промени и пътувания.

Стартът на акцията е в ден на разбор и осъзнаване на грешката, в случай че е обвързвана с тази негова кандидатура. Изборният ден е на материални желания.

Извод: Ако хората избират, шансът му за победа е най-малък. Ако машините поправят електоралният избор и седне на кметския стол, поради своя Съдбовен път, ще навреди и на себе си, и на града.

Коста Стоянов, 24 октомври 1974 година, „ Възраждане “

Има шанса да стигне до балотаж

Роден е в Скорпион, насочен към материална стабилизация непременно, неточност, която му носи провали и му пречи да се радва на закрилата на Съдбата. Денят му на раждане е притежател на кармична компенсация, в случай че не възприема парите за своя житейска цел. Числото 24 е притежател на материални триумфи, даже върхови, за всички възприемащи парите като средство, а не като цел.

При изявена меркантилност индивидът самичък си проси кармично наказване, което даже стабилността на 6 няма да може да облекчи. Парите би трябвало да са средство, в никакъв случай цел. Авантюристично припрян, според неговия Съдбовен път, макар устрема си за непоклатимост, предпочитание за новоначалие, не постоянно добре преценено.

Житейският му интервал е на разбор и кариерно израстване. Личната му година е към момента на компликации.

Стартът на акцията е в ден на стабилизация. Изборният ден е на материални желания.

Извод: От него зависи дали акцията, която организира, ще е в благозвучие с предизвестията за неговия темперамент. Има шанса да стигне до балотаж, само че дали ще е кмет знае този който владее софтуера на изборните машини.

Бургас

Димитър Николов, 18 май 1967 година, ГЕРБ-СДС

Ако не е победител – знак за сменен избор

Роден в Телец, разговорлив, твърдоглав, спокоен, правилен на личните си усещания и насъбран опит, пореден и непреклонен в дейностите си, с каквито и компликации да го изненада живота. Обмисля всичко, към което се стреми, преди да пристъпи към деяние. Денят му на раждане е притежател на упоритост, целенасоченост и дебелоглав.

Иска да е харесван и скъп, само че има навика да демонстрира нарцисизъм по повод възприятията на близките. Съдбовният му път предизвестява да не е припрян и да не изпреварва времето, с цел да заобикаля неуспехите, урок, който явно е научил. Както и другия - осъзнатия избор кое от качествата, вложени в цифрата 9 да вземе превъзходство – духовното или материалното. При него е победило духовното, а това значи, че житейската му задача е изпълнена.

Настоящият му житейски интервал е притежател на ново начало, само че без припряност. Личната му година е на нова среда и нови познанства. Стартът на акцията е в ден на промени. Изборният ден му носи стабилизация.

Извод: Въпреки че има и отрицателни качества, той е кметът на Бургас. Ако различен от претендентите се окаже победител, това ще е безапелационен знак, че вотът на хората е сменен.

Константин Бачийски, 22 ноември 1978 година, Политическа партия

Не е направил вярната крачка с кандидатурата си

Роден е в ден на преход на Слънцето от Скорпион в Стрелец, по тази причина не е допустимо без час на раждане да се пояснява какво му е заложено. Денят му на раждане е притежател на кармична отплата, поради неспособност да е проникновен и внимателен. Необходимо е да бъде по-уверен в личните сили и благоприятни условия, а освен да показва убеденост.

За сметка на това Съдбата го е дарила с шанса постоянно да има до себе си хора, на които да разчита, да го поддържат, да му оказват помощ. Но да не прекалява, с цел да не стане скучен и да бъде отстранен, тъй като нова среда мъчно се намира, а поради съдбовния му път хората, които биха били до него, ще стават все по-малко.

Личната му година е на послушание, такт и самообладание. Стартът на акцията е в ден на компликации, подбудени от странични фактори. Изборният ден е на промени, които ще са отрицателни, в случай че разчита на подкрепили го гласоподаватели.

Извод: Не е направил вярната крачка с кандидатурата си, в случай че не разчита операциите с машинното гласоподаване да му обезпечи кметския стол.

Димитър Найденов, 19 юли 1970 година, Демократична България

Няма да се поколебае да употребява и нечестни способи

Роден е в Рак. Знак, който го обвързва с жанр и татковина, само че не непременно, в случай че има други желания, заложени в звездната му карта, само че в несъгласие с тази обязаност. Не е изключено за доста пари да съобщи народа си и жителите на града. Ако не успее да реализира набелязаната цел, каквато и да е тя, мигновено го обзема апокалиптично въодушевление.

Светът и всички в него се трансформират в съзнанието му в грозни, черни и отблъскващи. На кого ли ще си отмъсти? Надвие ли своя неправдоподобен дебелоглав, заложен от вибрацията на деня му на раждане, ще съумява да преодолява  трудностите в персонален и професионален проект. Добре е да се възползва в точния момент от него, а не откакто се пенсионира. Съдбовният му път е притежател на блян към кариерен напредък, само че с условие за разбор и осъзнаване на грешките.

Житейският му интервал, както и персоналната години са носители на непоклатимост, което внушава доверие. Стартът на акцията е ден на материални желания. Изборният ден е в ден на страсти.

Извод: Не би бил добър кмет на града, тъй като в случай че не успее да наложи вижданията си или своето схващане за живота, било в съответна обстановка, било като модел на държание, той няма да се поколебае да употребява и нечестни способи, даже машинация, с цел да се наложи - унищожително качество и за него самия и за кметуването, в случай че с операциите на машините се домогне до властта.

Тодор Ангелов, 23 май 1977 година, „ Възраждане “

Склонен да вини близките за неуспехите си

Поредният представител на Близнаци, само че с един сериозен минус - постоянно търси повода за проблемите и неуспехите си в близките, в никакъв случай в себе си и си основава врагове. Трудно му е да разчита в точния момент и вярно Съдбовните знаци и пропуща значими шансове. Причините са величаво его, отминал неуспех, за който не търси виновността в себе си, желания, надалеч над неговите благоприятни условия. Когато види, че не съумява да преодолява компликациите и е заставен да се откаже от поставената нереална цел, стартира да вини близките и да търси метод да ги уязвява.

Печели си доста врагове, най-много измежду хората, подали му ръка в сложните моменти. Денят му на раждане е притежател на кармична компенсация, което значи, че в случай че първо търси повода за неудачите в себе си, животът му ще тече по-леко и безпрепятствено. Но не го прави! Съдбовният му път е притежател на дарба за разбор и късмет за кариерно израстване.

Настоящият му житейски интервал го слага в несъответствуваща среда, която ще го заобикаля и в случай че кметува. Лична му година е притежател на материални желания. 

Стартът на акцията е в ден на преждевременно ново начало. Изборният ден е изисква послушание.

Извод: След като е податлив да вини близките за неуспехите си, да ги наскърбява и да ги трансформира във врагове, не е подобаващ за градоначалник, тъй като това негово държание ще е и по отношение на чиновниците на общината и ще повлияе и развиването на града.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР