Най-важното за Коледните - ако някой киха, боли го гърло,

...
Най-важното за Коледните - ако някой киха, боли го гърло,
Коментари Харесай

Проф. Тодор Кантарджиев издаде тайната как да прекараме спокойна Коледа: Който киха или го боли гърло, да не се събира с много хора

Най-важното за Коледните - в случай че някой киха, боли го гърло, върнал се е от странство, да не се събира с доста хора. Най-важното е, който е болен, да е изолиран. Тази рекомендация даде от ефира на Нова телевизия проф. Тодор Кантарджиев.

Ако омикрона пристигна, то ще е след празниците. Мисля, че някъде януари ще има епидемиологично разпространяване, предвижда още проф. Кантарджиев.

" Много елементарно се популяризира и изключително от тези, които са с имунизацията на " АстраЗенека ". Тези, които са с " АстраЗенека ", в случай че направиш бустер с " Модерна " или " Пфайзер ", дава 75% отбрана от омикрона “, посъветва още той.
свързани новини61448на 18.12.20218025на 17.12.2021
“В София 45% са имунизирани, което е малко, имунизираните са 350-400 000, да ги сложим половин милион “, уточни проф. Кантарджиев.

“Омикрон е малко по-различен. Гледайте, той има доста разновидности, които са в зоните, където са епитопите на шипчестия протеин. По този метод се популяризира по-лесно. Това е, което е неприятното “, предизвести проф. Тодор Кантарджиев.

“Грип и да има ще е доста по-малко, в сравнение с преди коронавирус вълната “, сподели проф. Кантардижиев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР