Най-важното е, че нямаме контузени, много съм доволен от младите

...
Най-важното е, че нямаме контузени, много съм доволен от младите
Коментари Харесай

Илич: Най-важното е, че нямаме контузени, много съм доволен от младите играчи

Най-важното е, че нямаме контузени, доста съм удовлетворен от младите играчи. Това съобщи старши треньорът на ЦСКА Саша Илич при идването на тима на Летище София след летния предварителен лагер в Австрия. Там „ алените “ изиграха общо четири контроли, в които реализираха три победи над Ботошани, Базел и ВШГ Тирол и изгубиха един път от Карабах.


„ Най-вече е скъпо, че нямаме контузени. Доста добре тренирахме, имахме 4 качествени контроли. Почивката беше 9-10 дни, имахме и играчи с националните си тимове, които закъсняха или не пристигнаха на лагера, само че това е футболът “, стартира той.

Относно това дали ЦСКА има интерес към Никола Илиев, експертът съобщи: „ Всеки класен български състезател е добре пристигнал в ЦСКА “, сподели още сърбинът и продължи по адрес на младите футболисти: „ Антонов е от младите играчи. Той, Папазов, Жабов, Симеон Александров, Чорбаджийски...много съм удовлетворен по какъв начин се показаха, на равнище бяха. Някои от тях ще бъдат част от ЦСКА “.

„ Изтеглихме най-тежкия вероятен съперник, който бе в урната, за втори квалификационен кръг на Лигата на конференциите – румънският Сепси. Трябва да мислим кръг за кръг и малко по малко. Разбира се, упоритостите са да влезем в груповата фаза на Лигата на конференциите “, показа Илич по отношение на упоритостите на отбора в третия по мощ евротурнир.

Наставникът на „ алените “ разкри, че Дюкенс Назон и новото попълнение Матиас Фаетон се чака до два дни да са в София и да се включат в тренировките на тима. ЦСКА започва новия сезон в Първа лига с посещение на Хебър Пазарджик в неделя, 16 юли, от 21:00 часа. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР