Най-важният политически факт, който беше показан, е, че в този

...
Най-важният политически факт, който беше показан, е, че в този
Коментари Харесай

Биков: Всички искат правителство, но да са отстрани, не можем да правим бюджет, без да знаем кой ще носи отговорност

" Най-важният политически факт, който беше показан, е, че в този парламент няма болшинство - нито за ръководство, нито за съпротива. Ние приехме предложенията за ротационния принцип и за техническия аршин на Демократична България, само че бяха отхвърлени от " Продължаваме промяната ". Беше определен вероятният претендент ". Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков. 

" Забавянето от страна на президента през днешния ден за съвещания и връчване на мандати го одобрявам като доброжелателност. Една седмица няма да има толкоз огромно значение. Изборът на ръководител на Народното събрание не обрисува болшинство. Ситуацията е много по-сложна. Ако има предварителни парламентарни избори - ще става още по-сложна. Всички партии в Народното събрание желаят постоянно държавно управление. Проблемът е, че желаят да стоят в профил. За това е нужна политическа храброст. В последна сметка, имаме симпатизанти и е комплицирано да се влиза в партньорство с съперници. Най-голямата жертва е всяка партия да не загуби доверие, само че съм сигурен, че част от обединенията, даже да не са взели участие във властта, отново ще има провали. Аз не мога да си спомня до момента партия, която да е влезнала в политиката с обръщение " за корупция ", сподели още Биков.

Той добави, че желае да гласоподава единствено с бюлетина, тъй като няма религия на машините с надпис " дневникът е фалшифициран ". " В Народното събрание не можем да сметнем две и две и да изберем ръководител, а сме почнали да изчисляваме косинуси. Сбъркахме с бюджета предходната година, в този момент не би трябвало да повтаряме грешката и да вършим бюджет, преди да знаем кой ще носи отговорност ", сподели още Тома Биков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР