Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Руската война стигна до НАТО. Тръмп пак се кандидатира. Гергов поема контрол над Панаира

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Ракетите в ПолшаНародният театърНикола Цолов
си обстрел по територията на Украйна. Две ракети паднаха на територията на Полша, на десетина километра от границата. Местни медии оповестяват за двама убити. Москва отхвърля. Западът обяснява случая.

Украинският президент във вечерното си послание страните от НАТО да подхващат групови дейности преди “руският гнет да продължи напред ”.

По-рано Зеленски се обърна към водачите на Г-20, които са на остров Бали в Индонезия. Той сподели, че „, в който унищожителната война на Русия може и би трябвало да бъде спряна “.

бяха изстреляни за ден против някои от най-големите градове в Украйна. Милиони семейства останаха без ток.

Директорът на е предизвестил Русия да не употребява нуклеарни оръжия. Това се е случило по време на среща с шефа на съветското разузнаване Сергей Наришкин в Анкара.

България още не е изпратила оръжие на Украйна, само че е предложила. Това е станало по време на среща министрите на защитата от Европейски Съюз.

Споделете какво мислите и вие. Може да публикувате вашето мнение на страницата ни във или да го изпратите на.
Явор Гърдев подава оставка
Днес президентът съвещания с петата политическа мощ в Народното събрание, Българска социалистическа партия. Това се случва 45 дни след изборите, а мандат още не е връчен.

“ ” не престават да упорстват държавното управление да внесе план за бюджет за 2023 година Те се срещнаха с “Възраждане ”, от които не получиха поддръжка.

В Народния спектакъл продължава да е по-интересно. Режисьорът своята оставка поради абсурда с политическите назначения. Всичко стартира след митинг на Александър Морфов против пиарката Велислава Кръстева, дълготраен деятел на Движение за права и свободи. Припомням ви в театъра.

Като стана дума за Движение за права и свободи - главната версия за гибелта на кмета на Якоруда Нуредин Кафелов към този момент е. Той беше открит прострелян в колата си в понеделник.

Върховният административен съд позволи на община Варна да приключи договорката с прекачване на акции от Пловдивския панаир на. Така дългогодишният деятел на Българска социалистическа партия и почетен консул на Русия ще придобие напълно контрола над голяма повърхност в центъра на Пловдив.

Ако сте удовлетворени от този бюлетин, препоръчайте го на другари и им изпратете
Кой ще избави Боянското тресавище
Това е едно малко парче земя в София. Наоколо всичко е застроено. В Боянското тресавище живеят предпазени птици и към този момент година и половина се точи развой по оповестяването му за предпазена територия. тази история.

“Преди съветската инвазия в Украйна имах по-балансирана позиция за Паметника на Съветската войска. Това сподели в Студио България на Свободна Европа. Сега обаче би трябвало всеки " по-категорично да се съобщи от коя страна на новата Желязна завеса застава ", сподели още Бонев и добави, че мястото на паметника е в музея. Ако сте в придвижване, може да слушате диалога и в.

Той дава обещание да трансформира Туитър в бастион на безспорната независимост на словото. Той е най-богатият човек в света Илон Мъск и закупи софтуерния колос за 44 милиарда $. какво следва.

Искате ли да получавате най-важното непосредствено в телефона си - елате в общността на Свободна Европа във.
Човек на деня
На 9 години той се качва за първи път на картинг кола. На 12 получава първото си международно самопризнание. Вече е на 15 и е първенец на " Формула 4 ". е Човек на деня на Свободна Европа.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР