Най-важната политика, свързана със сигурността на Европа е кохезионната политика

...
Най-важната политика, свързана със сигурността на Европа е кохезионната политика
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Борисов заговори за война и масови гробове! Обяви как и защо измират десетки души всеки ден

" Най-важната политика, обвързвана със сигурността на Европа е кохезионната политика " с тези думи министър председателят Бойко Борисов даде старт на конференция, отдадена на Кохезионната политика.

Това е най-голямото събитие по предпочитаната за Българското председателство тематика.

Конференцията е под наслов " Перспективи за конвергенция и устойчиви райони след 2020 година ". Събитието е първото обществено разискване на предлагането за новата Многогодишна финансова рамка на Европейски Съюз 2021-2027 година, оповестена през май. В рамките на конференцията всички участници ще насочат своите основни послания за бъдещето на политиката на доближаване.

" Всички съжаляваме за решението на Англия да напусне Европейския съюз и в идната финансова рамка на съвета липсват милиарди. Но Европа е амбициозна ", разясни Борисов.

" В следствието на войните сме изправени и пред миграционната рецесия. Нашето държавно управление направи доста. Десетки души дневно не престават да се давят и да страдат, а всички имат една притегателна точна наречена Европа ", сподели още министър председателят.

Той дефинира като тревожна новината, която се появи през вчерашния ден и бе обвързвана с Гърция, Турция и мигрантите .

Премиерът бе безапелационен, че България имаме нулев миграционан напън и нашите съглашения с Турция работят съвършено.

" На Балканите всичко доста бързо се случва. Като да речем войната в Косово, Босна и Херцеговина. Да не забравяме всеобщите гробове там. Каквото се случи на Балканите бързо се придвижва в Европа ", съобщи Борисов като прикани за мир.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР