Най-успешните спортисти на ОСК ЦСКА бяха удостоени с традиционните годишни

...
Най-успешните спортисти на ОСК ЦСКА бяха удостоени с традиционните годишни
Коментари Харесай

Отличиха Ивайло Стефанов и Георги Татаров на годишната церемония на ОСК ЦСКА

Най-успешните спортисти на Общо събрание на колегиите ЦСКА бяха удостоени с обичайните годишни награди, на специфична гала, която се провежда годишно от аления клуб.

Представители на волейбола също бяха измежду наградените, като двама състезатели на този спорт бяха удостоени със статуетки.

За най-перспективен млад играч на ЦСКА бе разгласен волейболистът и младежки национал Георги Татаров , който единствено на 16 години е и част от мъжкия тим на „ алените “.

Призът " Спортно дългоденствие на ЦСКА " отиде при 47-годишния титуляр на мъжкия волейболен тим Ивайло Стефанов.



Ето и всички останали награди:

ПФК ЦСКА е най-хубав тим на Общо събрание на колегиите ЦСКА за годината, като статуетката беше връчена на Пламен Марков. Подгласник на футболния клуб стана волейболният. Тимът ни до 19 години е най-проспериращ тим от ДЮШ на футболния клуб, а наставникът Даниел Моралес е определен за най-хубав треньор в академията.
Статуетката за най-хубав млад футболист бе връчена на Даниел Иванов.

Призът " Изгряващи звезди на ЦСКА " получиха състезателят по свободна битка Джемал Али, както и джудистите Костадин Цветанов и Габриела Димитрова.

За " Европейски принос " награди получиха Анна Янкова, Антоанета Манасиева и Йоана Джунева (спортна акробатика - тройка жени), а за " Световен принос " бе отличен бронзовият медалист от международното състезание по бокс в Русия Радослав Панталеев.

Здравко Добрев (спортна гимнастика), Елизабет Николова (спортна гимнастика) и Костадин Куцев (свободна борба) бяха отличени като млади очаквания на ЦСКА за 2019-а година, а като млади гении -
Иван Симеонов (джудо), Георги Конев (джудо) и Октай Хасан (свободна борба).

Най-перспективен млад играч на ЦСКА при девойките - Петя Караиванова (шахмат).

Джудистът Ивайло Иванов, който се готви за Олимпийските игри в Токио бе определен за най-хубав играч на Общо събрание на колегиите ЦСКА за 2019 година.

В залата участваха червени митове, някогашни и сегашни състезатели и треньори по всички типове спорт от всички генерации, деятели, представители на сдружения и почитателите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР