Най-тиражираният германски всекидневник Билд“ публикува статия със заглавие: Това (най-вероятно)

...
Най-тиражираният германски всекидневник Билд“ публикува статия със заглавие: Това (най-вероятно)
Коментари Харесай

„Билд“: Ето какво е предрекла баба Ванга за 2018 година

Най-тиражираният немски ежедневник „ Билд “ разгласява публикация със заглавие: „ Това (най-вероятно) ще ни връхлети през 2018 година! “. Статията съдържа предсказанията на някои от най-известните предсказатели в света, измежду които Нострадамус и Крейг Хамилтън-Паркър. В публикацията са оповестени и предсказанията на родната пророчица баба Ванга. Ванга е известна със своята заложба освен у нас, само че и по света. През живота си тя е съумяла да помогне на хиляди хора с проблемите им, без значение от естеството им. Освен това тя е направила и редица прогнози във връзка с развиването на света, които са доста точни.

Ето и кои прогнози на баба Ванга са избрали от „ Билд “ за публикацията си. В фрагмента, касаещ родната пророчица, първо има прогнози за света, които към този момент са се сбъднали. Първата е направена през 1989 година: „ Американските братя ще паднат в жертва, откакто бъдат нападнати от стоманени птици. Вълците ще вият из храсталаците, ще се пролее почтена кръв. “. Както показват от изданието, тази прогноза се отнася за атентата от 11 септември 2001 година в Ню Йорк, при който починаха над 3 хиляди индивида.

Втората прогноза, която показват за сбъднала се от изданието е за американски президент.

Ванга предсказва, че хората ще имат очаквания за него, само че той няма да ги оправдае и ще съсипе страната. Смята се, че пророчицата е визирала сегашния президент на Съединени американски щати – Доналд Тръмп. По отношение на 2018 година, прогнозите на българската предсказателка са следните. Първо, тя е споделила, че Китай ще се трансформира в суперсила, което ще промени напълно международната картина. В момента Съединени американски щати заемат мястото на международна суперсила. Освен това тя счита, че през 2018 година на Венера ще бъде открит нов тип сила, който ще бъде от доста огромно значение за развиването на науката в международен мащаб.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР