Най-тежко е да гледаш как детето ти страда. Това каза

...
Най-тежко е да гледаш как детето ти страда. Това каза
Коментари Харесай

Съпругите на загиналите на АМ "Хемус" по Великден: С всеки ден става все по тежко, искаме справедливост

Най-тежко е да гледаш по какъв начин детето ти страда.

Това сподели в утринния блок на БТВ Наталия Ахчийска, брачна половинка на Йото Ахчийски, който почина на Автомагистрала "Хемус ", откакто водач го блъсна в спешната лента. Инцидентът стана по време на великденските празници. Заедно с нея в студиото беше и Румяна Чобанова, брачна половинка на служителя на "Автомагистрали " Иван Димитров, който почина при същия случай. "С всеки минал ден става все по-трудно. Убиецът Владимир е упрекнат в непредумишлено ликвидиране на две лица и тежка телесна щета на трето. Той е под домакински адрес, гаранцията му е 3000 лв.. Този човек не е прекарал и 5 минути в ареста. След случая се е лекувал в болница и след това се е прибрал у дома ", разкриха двете.

"Много хора принуждават зад нас и не сме сами в концепциите си. Не може по двама-трима души да умират дневно при произшествия. Повечето хора избиват комплекси, като карат с висока скорост. Всичко идва от фамилията. Когато излязат от България обаче, те съблюдават разпоредбите ", безапелационни бяха Ахчийска и Чобанова.

"На 4 юли организираме кръгла маса. Искаме действителни промени в законите, а не козметични. Ще има и митинги. На 19 юли ще има втора кръгла маса. Каним всички ръководещи, в това число и Бойко Борисов. Много хора ни поддържат. Трябва да се обединим, с цел да се спре тази война по пътищата ", оповестиха двете почернени дами.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР