“Най-тежкият ни съперник ще е Латвия, срещу който играем още

...
“Най-тежкият ни съперник ще е Латвия, срещу който играем още
Коментари Харесай

Емил Стоилов: В ролята си на капитан трябва да бъда лидер на отбора

“Най-тежкият ни противник ще е Латвия, против който играем още в първия ден. Ако желаеме да се класираме първи в групата, това ще е противникът, върху който би трябвало да се концентрираме най-вече. С този колектив и този състав имаме големи шансове за класиране за Дивизия “А ”, а и за какво не да спечелим шампионата. Момчетата се готвиха доста тежко през последния месец. Ние с Коцето пристигнахме малко по-късно и мисля, че към този момент влизаме в състава уместно. Смятам, че ще се оправим с тази нелека задача да се класираме за Дивизия “А ”.
 Георги Младенов: Класиране в Дивизия Георги Младенов: Класиране в Дивизия "А " ще бъде съвършеният свършек на това потомство
Винаги упованията могат да бъдат тежест, само че това също по този начин могат да ни служи като мотивация да зарадваме всички хора, които имат вяра в нас. Мисля, че защото съм бил на всички европейски шампионати от 16-годишен до момента имам много опит и в ролята си на капитан би трябвало да бъда водач на тима. Не единствено като точки и битки, а и като сближение на колектива. Такава помощ, която не е единствено от игрова позиция.

Това Европейско е последното ми при подрастващите и по тази причина е по-специално. Всички желаеме да сложим един по-хубав свършек. Ние като набор 2002 за жал до момента не сме успявали да класираме тима, само че това в този момент е една прелестна опция да сложим един добър свършек ", сподели Стоилов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР