Най-тъжният рожден ден в своя живот прекара доскорошната половинка на

...
Най-тъжният рожден ден в своя живот прекара доскорошната половинка на
Коментари Харесай

Есмер Сама На Рождения Си Ден

Най-тъжният рожден ден в своя живот прекара досегашната половинка на Благо Джизъса – Есмер. Красивата рускиня навърши 26 година, само че вместо охолно празненство се регистрира със непретенциозен ваучър в караоке бар. Компания правеше другарка на невероятната красавица.

Есмер не пропусна да се снима, само че изкуствената усмивка беше разчетена от почитателите в обществените мрежи. Тя беше принудена да слуша музикалните осъществявания на съществено почерпени с водка гости. В полупразното заведение Есмер си разреши няколко коктейла. Тя получи красиви букети с цветя от най-близките си другари.

Разводът сред Благо и Есмер се трансформира в светската вест за 2018 година Самият футболист призна за края на връзката, от която се роди третото дете на Георгиев – Елай.

Любопитното е, че Есмер и другият наследник на Джизъса – Давид, са родени на една и съща дата.

„Честит рожден ден, принце мой – посвети Благо обществено известие до Давид. – Нека БОГ постоянно да бъде с теб и бъде твоя протекция. Много, доста, доста те обичам, тати“,

Давид е рожба от дългогодишната обич на Джизъса с гимнастичката Христина Витанова. Двамата имат и щерка Йоанна.

Есмер е почнала тотална смяна след раздялата с българина. Тя изруси доста ярко косата, която преди този момент беше блестящо черна. Красавицата се завърна и към своята остаряла пристрастеност – танците. Освен това тя беше привлечена за рекламно лице на маркови облекла, написа „България днес“.

Близки на Есмер са безапелационни, че тя е претърпяла доста тежко развода с Благо Георгиев. По време на техния взаимен живот рускинята на няколко пъти демонстрираше, че ще се стигне до края. Тя триеше фотоси на Джизъса от своите обществени мрежи и пускаше загадъчни послания за липса на обич и изоставена жена.

Ходещата Икона се опита да резервира положителни връзки с Есмер даже и след края на брака, който продължи две години и половина. Благо реши да не предявява искания към взаимните активи, които съгласно закона трябваше да се разделят 50 на 50. Двамата имат първокласен ресторант в центъра на Москва и клиника за естетична хирургия, настояват близки на футболиста. Джизъса реши като помилван за разваления съюз пред Господ да направи посещаване на остров Атон по Великден.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР