Най-старият в света супермодел – Кармен Дел’Орефис, която е на

...
Най-старият в света супермодел – Кармен Дел’Орефис, която е на
Коментари Харесай

Най-старият модел в света се снима гола и изглежда… страхотно!

Най-старият в света супермодел – Кармен Дел’Орефис, която е на 91 година, се снима гола за списание New You и още веднъж ни потвърди, че една жена може да наподобява зашеметяващо, без значение на каква възраст е тя.

За корицата обаче Кармен е избрала фотография с различен модел – Бевърли Джонсън, която е на 69. Бевърли е първата афроамериканка, появила се на корицата на Vogue през 1974 година
 Борисов отписа Възраждане като сътрудник 10 окт 2022 | " Ние се отнасяме с огромно почитание към „ Възраждане “, само че казусът там е идеологически – те са за излизане...
Дел’Орефис пък се появява на същата корица през 1947 година И до през днешния ден не е слязла от подиума.

През годините се е снимала в рекламните акции на огромни марки като Target, Rolex и Sephora, както и на списания като Harper’s Bazaar и Vanity Fair.

В късото изявление Кармен признава каква е нейната загадка за юношески тип. Споделя, че най-важно е човек да отделя на себе си толкоз време, колкото отделя и на децата си.

„ Мъжете и дамите би трябвало да се грижат за себе си и да се обичат. Една от тайните за хубав външен тип е да вършиме за себе си това, което вършиме и за детето си. Храните и възпитавате децата си с обич. Това би трябвало да вършиме и за себе си – да се грижите, да се обичате и да си давате същата сила “.

 
               

Кармен Дел’Орефис е родена в Ню Йорк на 3 юни 1931 година в фамилията на унгарска танцьорка и италиански цигулар. Налага се да работи овреме, с цел да оказва помощ на майка си. Става модел на 13 откакто едни ден в рейса я вижда дамата на прочут фотограф.

На 15 подписва контракт с Vogue и получава по 7,50 $ на час “.

И макар че става муза на Салвадор Дали, мъчно съумява да се оправи с неналичието на пари. Нямала пари даже за автобусен блет.

Работи за Vanity Fair и Harper’s Bazaar. А през 1959 година подписва контракт с Ford.

Днес споделя, че има повече корици, в сравнение с, когато е била млада.

Била е омъжена 3 пъти. Първият й брачен партньор я кара да си направи ринопластика, крадял й парите и влияел зле на самочувствието й. Има една щерка от него, която през днешния ден работи като психотерапевт.

Третият й брак продължава 11 години.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР